Battlefield 2042 sistem gereksimleri ne olur?

Google'ya yazsanız görürsünüz.
Google'da her yazılana inanıyor musun? Origin'de, Steam'de sistem gereksinimleri hakkında bir bilgi paylaşılmadı henüz. Resmi kaynaklardan açıklama gelene kadar okuduğunuz her şeye atlamayın.
 
Google'da her yazılana inanıyor musun? Origin'de, Steam'de sistem gereksinimleri hakkında bir bilgi paylaşılmadı henüz. Resmi kaynaklardan açıklama gelene kadar okuduğunuz her şeye atlamayın.

1623766330735.png


Hocam Tamindir'inde öyle alelade bir şey yazacağını sanmam.
 
Haritaların çoğu aşırı büyük ve yüksek yüzölçümüne sahip olduğu için oyuncuların çoğu birbirinden farklı noktalara dağılarak oynayacaktır. Darboğaz ve çekirdek limitine takılma olayı genelde aşırı dar veya belli limitler çerçevesindeki birkaç yüzmetre kare alana aşırı fazla oyuncu biriktiği zaman oluyor, burada böyle bir durum söz konusu olmaz tahminimce tabii daraltılmış alan operasyon modları olursa iş bu tarz senaryolarda değişebilir. Açıkçası bu oyunda sağlam 6/12 işlemcilerin şişeceğini pek sanmıyorum, güçlü tekli çekirdeğe sahip 4/8'ler bile yeterli olur gibi (3300X/7700K gibi). DICE daha hala mevcut Frostbite oyun motoru üzerinde özellikle de her ne kadar fiziklerde değişiklikler yapmış olsa da genel oyuncu kesiminin kullandığı ortalama işlemci modellerine göre uygun bir optimizasyon yapmıştır diye düşünüyorum. Ekran kartı tarafında da bu sefer klasikleşmiş GTX 1060 6GB yerine GTX 1070 hatta RX5600 XT/RTX 2060 gibi modeller 1080p@60 FPS ve üstü bir deneyim için konumlandırılmış da olabilir bilemiyorum belki de ben yanılıyorumdur, bekleyip göreceğiz.
 
Son düzenleme:
Haritaların çoğu aşırı büyük ve yüksek yüzölçümüne sahip olduğu için oyuncuların çoğu birbirinden farklı noktalara dağılarak oynayacaktır. Darboğaz ve çekirdek limitine takılma olayı genelde aşırı dar veya belli limitler çerçevesindeki birkaç yüzmetre kare alana aşırı fazla oyuncu biriktiği zaman oluyor burada böyle bir durum söz konusu olmaz tahminimce tabii daraltılmış alan operasyon modları olursa iş değişebilir. Açıkçası bu oyunda sağlam 6/12 işlemcilerin şişeceğini pek sanmıyorum, güçlü tekli çekirdeğe sahip 4/8'ler bile yeterli olur gibi (3300X/7700K gibi). DICE daha hala mevcut Frostbite oyun motoru üzerinde özellikle de her ne kadar fiziklerde değişiklikler yapmış olsa da genel oyuncu kesiminin kullandığı ortalama işlemci modellerine göre uygun bir optimizasyon yapmışlardır diye düşünüyorum. Ekran kartı tarafında da bu sefer klasikleşmiş GTX 1060 6GB yerine GTX 1070 hatta RX5600 XT/RTX 2060 gibi modelleri 1080p@60 FPS ve üstü bir deneyim için konumlandırılmış da olabilir bilemiyorum belki de ben yanılıyorumdur, bekleyip göreceğiz.
Hocam belli oldu.
 
Sistem gereksinimlerini dusunmenize gerek yok. Herkesin oynayabilmesi icin zaten ayarlarda low-medium gibi secenekleri koyuyorlar. Mevcut sitem konfigrasyonunuza gore ayarlayip oynayabilirsiniz. Takmayin kafaya. Ciktigi zaman technopat adinda klan mi kursak. 😀
 
64 GB RAM
Intel Core i9-10900K
Nvidia GeForce RTX 3060
2 TB M.2 SSD
(!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı