- Katılım
- 1 Eylül 2020
- Mesajlar
- 1.751
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 18
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bu kulaklığın asıl can alıcı noktası "ergonomisi" ile ön plana çıkması. Örneğin tasarım işi ile uğraşırken bilgisayarda saatlerce zaman harcıyorum. Arka planda youtube/spotify gibi yerlerden bir yandan müzik dinliyorum ve haliyle 7-8 saat boyunca bu kulaklık kafamda aralıksız kalıyor. Uzun saatlerde bile rahatsızlık hissi vermiyor bana. Zaten bu özelliğini çok dile getirdikleri için almıştım özellikle ve dedikleri gibi doğru. SteelSeries Arctis serisi hiç kullanmadım, ancak kullanan arkadaşların söylediği rivayetlere göre ikisi de aynı rahatlıkta sayılabilir. Yani önceden Arctis serisine alışan arkadaşlar da tercih edebilir.
Neyse özetle
Bu fiyat aralığında hem oyun hem konfor konusunda iyi olsun diyorsan tercih edebilirsin.
Bu fiyata bana en iyi oyun deneyimi ve ses versin diyorsan tercih etmeyebilirsin.
Katılıyorum. Ben de kafam büyük olduğu için HyperX Cloud'dan buna geçmiştim. HyperX bir iki saatlik kullanımda ağrı yapıyordu. Bunu tüm gün kullanıyorum herhangi bir ağrı yok.
Bu arada bu kulaklığın sesi, equalizer ayarı ile daha iyi hale geliyor. Yani yapmak zorundasınız bence.![]()
Ben hiç anlamam bu equalizer işlerinden kendimce bir ayar yaptım ama bir fark göremedim. En sonunda yazılımdaki bütün hazır ayarları kapatıp öyle kullanmaya karar vermiştim. Sizin yaptığınız önerdiğiniz bir ayar var mı?