Prison Break neden abartılıyor?

Red Dragon adlı katil gelene kadar pek bir olay yok zaten. Sonradan yine eski tadı veriyor.
2.bölümü şuan izliyorum bakalım açılacak mı. Teşekkürler. Red Dragon sanırım 8.bölümde geliyormuş daha çok varmış ya :(
Mizumono bölümü diyorum, başka bir şey demiyorum. Dizi tarihinin en iyi bölümlerinden.
Evet gerçekten çok güzeldi. Dedikleri kadar varmış :D
 
Nedenini bilmem ben asla vazgeçemiyorum. Çok sevdiğim bir dizi son sezonuna kadar ve umarım yeni sezonu çıkar :D eskiden başladığımda alırdım noodle yerdim karşısında oturur izlerdim vallaha. En iyi dizilerden birisi bana göre.
 
Popüler kültür kölesi oldu, tabii ki abartılacak. Prison Break izlememiş ergenler sosyal medyada kullanıcı adlarını ...scofield yapıyorlar, sinir oluyorum. Ayrıca insanlar bu kadar uzun dizileri nasıl izleyebiliyorlar ya, sıkılırım ben. Izlediğim en uzun dizi 6 sezon ile The Flash.
Bu diziler çekildikleri zaman haftadan haftaya ekran başına kitlenerek izliyorduk. 1 sezon 6 ayda bitiyordu. Şimdinin "Nexflixçi" gençliğine bak hele.
Yılına göre değerlendirmek nedir ya 😆
Prison Break, 2005'te ilk yayınlandığında çığır açmış ve çok beğenilmişti. O zamanlarda Netflix yoktu. Şimdiki gençler 4 sezonu 1 günde bitirdiği ve hemen sosyal medyada paylaştığı için dizilerden beklentiler çok değişti. Breaking Bad 2008'te çıktı. Kıyaslayacak dizi yoktu Prison Break'i. Karakterleri, oyunculuğu, senaryosu, atmosferi bambaşkaydı. Haftadan haftaya izlerdik. Kaçırdığımız bölümleri mahallenin VCD'ci abisinden kopyalayıp alırdık. Netflixci gençlik çok değiştirdi dizilerden beklentileri. O yüzden yılına göre değerlendirmek gerek. @PanzerTR @Gojira
 
Son düzenleme:
İnsanların bir şeyi beğenmesi veya beğenmemesi neden sizi bu kadar geriyor anlamıyorum. Dizi işlerine ilk başladığım zaman ilk adam akıllı kendimi vererek Prison Break izlemiştim. Bitince de "Biraz gereksiz uzattılar ama sarıyor ya!" diye düşünmüştüm. O zamanki dizi deneyimlerim çok sığ olduğu için hemen atlamıştım bu izlediğim en iyi dizi diye. "Ulan sen daha bir dur, dizi falan izlememiş adam, gelmiş en iyi dizi diyor." diyebilirsiniz. Çok haklısınız da. Sonra üzerine epey dizi izledim. 15-20 tane olmuştur herhalde. İçlerinde Breaking Bad vardı bir de. Kimyaya olan ilgimdendir diye sanıyorum ki, bu dizi harikaydı. 1 ay içerisinde tüm bölümlerini bitirmekle kalmayıp bir de üzerine Better Call Saul izlemiştim. Breaking Bad izleyince asıl boşluk neymiş gördüm. Hala daha o diziden sahneler izleyince hüzünlenirim ve en iyisi de her izleyişimde ilk defa izliyormuşçasına bir heyecanla izlerim. Breaking Bad'in yeri bende ayrıdır. Onu izledikten sonra Prison Break'e dizi gözüyle bile bakmadım. O kadar dizi bitirmeme rağmen beni en etkileyen ve en çok hikayesi aklımda kalan dizi oldu kendisi. O oyunculuğun bir daha geleceğini, en azından yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum.


Siz siz olun PB>BB, BB>PB veya hangi dizi olursa olsun yazanlardan olmayın. O anki tek amacınızın milleti kışkırtmak olduğu bariz anlaşılıyor. Bırakın isteyen istediğini izlesin, sevsin.
 
O yüzden yılına göre değerlendirmek gerek. @PanzerTR @Gnaur Kmapla
Niye etiketlendiğimi çözemedim ama ben PB'den tiksinen birisiyim.

O yıla göre değerlendirmek de istemiyorum, sonuçta o yılda değiliz. Bu yıla göre bakarsak benim için sadece "Ters Köşe" yapılmak için yırtınan bir dizi olarak kalacaktır.

@Vavien. Beyin dediği de çok doğru yılına göre değerlendirmek lazım.
Bu düşüncemden çıkmış oldum bu durumda. Olabilir, fikirler değişebilir.
 
Çünkü başları gerçekten düşünülmüş ve emek verilmişti 1. sezonu defalarca kez izleyebilirim çünkü gerçekten heyecanı insanı alıp götürüyor ama 3,4 ve 5. sezonlar gerçekten kötü sonuç olarak fazla abartmaya gerek yok ama gerçekten izlemeye değer bir dizi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı