- Katılım
- 22 Aralık 2018
- Mesajlar
- 6.755
- Makaleler
- 13
- Çözümler
- 20
Breaking Bad'in ilk sezonu için sıkıcı diyorlardı. Ama sonrasında da çok açılıyor deniyor. Bunun için de ilk sezona dayanmak ne kadar doğru ama?Mesajına cevap vereceğin kişiye cevap atılır. Böylece bu kişide kendisinden bahsedildiğini anlar. Doğrusu budur, birisine cevap vermek istiyorsan mesajına yanıt verirsin. Dümdüz yazmazsın. Mesela az daha inat olsun diye cevap yazmayacaktım bu yüzden. Moderatörlük ile alakası da, moderatör olduğun için ekstra bu kurallara dikkat etmen gerekir diye düşünüyorum. Neyse, senin bileceğin iş. İstediğin gibi yazabilirsin.
Seri bana ilk bölümden sıkıcı geldiği için devam edemedim. Asıl işin garip tarafı, sıkıcı bulduğum bir seriye devam etmem olurdu değil mi? Ne yapayım yani dizi sonradan açılıyor diye sıkıntıdan patlayana kadar izleyeyim mi? Şöyle de düşünebiliriz, beni o 10-15 dakikada o kadar sıkmayı başarmış ki ben ilk bölümden bırakmışım. Bu açıdan neden bakmıyoruz?
Game of Thrones'u da 3. bölümden bıraktım mesela. O da çok sıkıcıydı. İlk bölümün bir 10-20 dakikası falan oldukça keyifliydi heyecanlı ve merak uyandırıcı şekilde başlamıştı ama sadece başlamıştı. Devamı gelmedi. Hiçbir olay gelişmedi, bir şey olmadı, dümdüz çene çalmalarla devam etti ve bıraktım. Bu da sıkıcıydı doğal olarak. 3 bölüme kadar hiç mi bir aksiyon vs. olmaz? Böyle bir diziye sıkıcı demek en doğal hakkım.
Breaking Bad'e dair son olarak bir ara bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Çünkü en son izlediğimde 5 sene önceydi ve bir şansı daha hak ettiğini düşünüyorum. Dizi ve film konusunda daha geliştiğimi hissediyorum. İlk izlenimim bu yüzden kötü olabilir.
Profil olarak ben de size çok yakınım. Bir tek Witcher 3'te devam ettim ve mutlu oldum. Onun harici dizilere tahammülüm pek yok. Bunu aşmaya çalışıyorum ama profilim budur belki de.