i5 11400 ve ROG STRIX Z590-A GAMING nasıl?

subzeroes

Femtopat
Katılım
23 Haziran 2021
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu işlemciyi bir süre APU olarak kullanacağım. ASUS ROG STRIX Z590-A GAMING Wi-Fi 5333(OC) anakartını alacağım. Sizce nasıl bir seçim?
 
Güzel ama anakart biraz fazla değil mi?
Az önce technopatın youtube videosunu izledim ve oradan geliyorum. Biraz daha iyi anakart tercih etmemizi söylemişti. Biraz da siyah renkten sıkıldığım için beyaz parçalar almak istiyorum. Bir de ince bir şerit rgb aydınlatması var ana kartın. Daha sonralarda rtx 2060 - 3060 veya 3080 takmayı düşünüyorum. PSU yeter değil mi? ram takviyesi de yapacağım aynı zamanda şimdilik sistem açılsın düşük bütçeli csgo lol vb. gibi oyunları oynamak için alacağım. Bayağı bir heves yaptım beyaz nzxt kasa ve bu anakart için. Aşağıda toplayacağım sistemin parçaları var 3 gündür düşünüyorum almak için daha karar vermedim. Çok hevesim var
 

Dosya Ekleri

  • pc.PNG
    pc.PNG
    141,4 KB · Görüntüleme: 49
Az önce Technopat'ın YouTube videosunu izledim ve oradan geliyorum. Biraz daha iyi anakart tercih etmemizi söylemişti. Biraz da siyah renkten sıkıldığım için beyaz parçalar almak istiyorum. Bir de ince bir şerit RGB aydınlatması var anakartın. Daha sonralarda RTX 2060 - 3060 veya 3080 takmayı düşünüyorum. PSU yeter değil mi? RAM takviyesi de yapacağım aynı zamanda şimdilik sistem açılsın düşük bütçeli CS:GO LoL vb. gibi oyunları oynamak için alacağım. Bayağı bir heves yaptım beyaz NZXT kasa ve bu anakart için. Aşağıda toplayacağım sistemin parçaları var 3 gündür düşünüyorum almak için daha karar vermedim. Çok hevesim var.

Bütçeni ve ne amaçla kullanmak istediğini, yarıca hangi renk ve marka olmasını istiyorsan konu açmalısın. Bu konuda fazla fikrin yok anlaşılan parçaların biraz saçma.
 

Geri
Yukarı