349 TL'ye G305 vs Harpoon Wireless

Rival 3 ile birlikte bende bu 3 model arasında kaldım. Harpoon Wireless'ın bluetoothu olması, sarj edilebilir ve kablolu olarak kullanıldığı için almayı planlıyorum. Siz karar verebildiniz mi ?
 
İkisi de alınmaz desem? Hayır lütfen linçlemeyin!
Harpoon Wireless'ın sensörü gerçekten ne kadar Wireless olsa da yetersiz, en azından Katar Pro Wireless alınabilir ki fiyat aralığı gerçekten fazla.
G305'de çift tıklama sorunları var, switchlerinden kaynaklı, tabi ki elinizde havya, havya metali ve Kailh GM 8.0 vb. bir switch varsa değiştirebilirsiniz.
 
G305 switchleri OMRON D2FC-F-7N switchler. En yaygin switch modellerinden birisi 10m ve 20m versiyonlari. Bahsettigin cift tiklama sorunu G305'e ozgu degil, bu switchleri kullanan her mouse icin potansiyel bir sorun.
 
Her model de bu sorun yok, LGPXSL gibi.

Ayni 20m Omron switchlerin G1 versiyonu var onda da. Eski GPW kadar yaygin cift tiklama sorunu duymadim bu switchler icin ben de ama yine de bu fiyat seviyesindeki bir mouse icin daha iyi switchler yada en azindan illa Omron kullanilacaksa bari Japonya uretimi olanlari kullansalarmis keske.

Her neyse 1 yildir sorunsuz bendeki G305.
 
Bende 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum G305 modelini. Bende sorun olmadı sende de olmaz anlamına gelmesin tabi bu ancak bir sorun olursa Logitech desteği gerçekten mükemmeller. Mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı