Teşekkürler yok sayıyorum bu zayıf ayarı.Olmaz, isteğe bağlı bir durum. Yapacağı değişiklik, metin belgelerinde .txt uzantısının görünür olması, yürütülebilir dosyalarda .exe uzantısının görülebilir olması vs vs. Çok zorunlu değil, zaten zararlı bir uygulama kurduğunuzda Kaspersky açık ise algılar, uzantıya bakmanıza gerek kalmaz. Performansa da etkisi yok.
Teşekkürler ama yok saydım artık ve geri açamıyorumPerformansa etkisi olmaz ama açmanızı tavsiye ederim. Çünkü mesela bir zararlı yazılım sizin bir resim dosyanızı sildi ve yerine kendini koydu simgesini de aynı yaptı. Ama o dosya .exe resminiz JPG bu ayar kapalı olursa aradaki farkı anlamaz ve virüsü çalıştırırsınız. Ama açık olursa fark edersiniz.
Teşekkürler ama yok saydım artık ve geri açamıyorum![]()
Evet, buldum düzelttim. Teşekkürler hocam.Yok sayılan bildirimleri göster, gibi bir tuş olması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.