YKS'ye gireceklere başarılar!

Ben bu sene giremeyeceğim çünkü kayıt yaptırmadım. Benim sınavım seneye artık. O zamana kadar da yoğun bir şekilde çalışacağım.

Ancak girecek olan herkese başarılar diliyorum.
 
Olmazsa üzülmeyin. Olsa da alacağınız maaş belli, olmasa da.
Senin gibileri temizlemek görevimdir. Düzgün bir eğitim ile işinde en iyi olup temiz ahlaklı saygılı olursa alacağı maaş düzgün olur. Ama dandikse olmaz. Orhangazi Lisesi ile Kabataş aynı değil. Devlet örnekleri bunlar ODTÜ ile bilmem ne aynı değil. Neden olmasın insanlığa yararlı bir şeyde düzgün işte alacağı maaş yüksekte olabilir. (İlk cümleyi çok dikkata alma) Çalıştığı yerede bağlı.
 
İlk birkaç soruyu muhtemelen anlayamayacağız. Stres yapmadan diğer sorulara odaklanmaya çalışmak gerek. Zaten birkaç soru sonra ciddi bir sınavda olduğunu bile unutuyor insan.
 
Senin gibileri temizlemek görevimdir. Düzgün bir eğitim ile işinde en iyi olup temiz ahlaklı saygılı olursa alacağı maaş düzgün olur. Ama dandikse olmaz. Orhangazi Lisesi ile Kabataş aynı değil. Devlet örnekleri bunlar ODTÜ ile bilmem ne aynı değil. Neden olmasın insanlığa yararlı bir şeyde düzgün işte alacağı maaş yüksekte olabilir. (İlk cümleyi çok dikkata alma)
ODTÜ'de Boğaziçi'nde okumayan aç mı kalsın şimdi? yaşın kaç bilmiyorum ama çok sığ düşünüyorsun. ODTÜ'de okuyan da aç zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı