2022 LGS'ye gireceklere başarılar

Fen lisesindeki çoğu öğrenci de zaten açık liseye geçiyor, fen lisesi diğer liselere nazaran evet kat kat daha iyi ama dediğim gibi genel olarak liselerin bir anlamı kalmadı.
Kesinlikle. Dershane ve okul hocaları öğrencileri fen liselerine yönlendiriyor. Bunu bana da yaptılar, kandım. Pişman oldum. Ortaokulumdaki ve dershanemdeki öğrencilere gidip bu durumdan bahsettim, bir de bunları anlatmamdan rahatsız oldular. Bu insanların kafasındaki fen lisesi yapısını çok merak ediyorum doğrusu.

Hocam evet lise illaki liseden liseye bir fark olur ama gözle görülebilir bir farkın olacağını açıkçası düşünmüyorum. Bu iki saydığım lise dışındaki liseler aşağı yukarı aynı zaten. İş yerine iş başvurusuna gittiğinizde de bu kişi fen lisesi bunu alalım, bu kişi meslek lisesi mezunu bunu almayalım diye ayırt etmiyorlar ki :D

Umursamaz olabilirsiniz mesela. Millet lise okuyor da ne oluyor falan modunda girin sınava ve yapın çıkın. Stres en az seviyede olacaktır :)

Vallahi fen lisesi hariç bütün liseler aynı ve lise zeten berbat bir ortam serseri dolu herkesin lisede tek hedefi YKS ben 300 üstü almayı hedefliyorum çünkü fen lisesi beklemiyorum kendimden düzgün gidebileceğim bir lise.
Bir Anadolu lisesiyle bir meslek Lisesi'nin ortamı kesinlikle farklı.

Meslek lisesinin ortamı aşırı berbat serseri kaynıyor.
Çok güzel.
Sakin sakin yapın işte. Artan zamanda da sonuna kadar kontrol edin.
Tekrar başarılar dilerim.

Evet strese girersen bildiklerin de uçup gider tabii sınava odaklanmak lazım ama strese girecek kadar abartmamak lazım.

Şahsen, lisenin; yurt dışında okumak isteyen arkadaşlar için önemli olduğunu düşünüyorum. Bundaki kastım özel yabancı liseler. Yurt dışına giden yolu kolaylaştırıyor. Tabi bunlara maalesef ki herkesin imkanı yok, puanı kazansa bile.

Sınava girecek arkadaşlara başarılar.

Sadece lise diplomasının olup olmadığına bakıyorlar, lisenin bir önemi yok ama bir Galatasaray Lisesinde ya da ne bileyim Kabataş Erkek Lisesinde okumak güzel olabilir, neden olmasın? @360388
@Yeniçocuk aklımda kardeşim. Unutmadım, bakalım onu da hallederiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı