2022 LGS'ye gireceklere başarılar

Sadece lise diplomasının olup olmadığına bakıyorlar, lisenin bir önemi yok ama bir Galatasaray Lisesinde ya da ne bileyim Kabataş Erkek Lisesinde okumak güzel olabilir, neden olmasın? @360388
@Yeniçocuk aklımda kardeşim. Unutmadım, bakalım onu da hallederiz.
Ben diploma açısından değil, sizi yurt dışı sınavlarına okul içinde hazırlama anlamında söylemiştim. IELTS, TOEFL, SAT gibi.

Vallahi fen lisesi hariç bütün liseler aynı ve lise zeten berbat bir ortam serseri dolu herkesin lisede tek hedefi YKS ben 300 üstü almayı hedefliyorum çünkü fen lisesi beklemiyorum kendimden düzgün gidebileceğim bir lise.
Fen liselerinde de mükemmel ortamlar bulamayacaksın. Benim okulumda asla disiplin suçu işlenmezdi. Bunun sebebi öğrencilerin disiplin suçu işlemek istememesi veya işlemeyi bilmemesi değildi. Dersten kafalarını kaldırmamalarıydı. Asla bir sosyal hayatları yoktu. Ben bundansa serserileri tercih ederim. Hiç değilse kendilerine ait bir hayatları var.

Anadolu ortamı ile meslek ortamı aynı bu arada ne serseriler varsa ikisinde de dolu. Anadolu'da baya bollaştı.
İnan serseriler artık meslek liselerinde bile azaldı okuduğum meslek lisesinde en ufak olaylarda ihtar verip ikincisinde okuldan atıyolardı. Okulda hiç kavga görmedim nerdeyse.

İnan serseriler artık meslek liselerinde bile azaldı okuduğum meslek lisesinde en ufak olaylarda ihtar verip ikincisinde okuldan atıyolardı. Okulda hiç kavga görmedim neredeyse.

Zargana denilen kişiler Anadolu'da fazlasıyla ürediği için serseriler çoğaldı. Meslekler bile daha iyi şu an Anadolu'dan.

Zargana denilen kişiler Anadolu'da fazlasıyla ürediği için serseriler çoğaldı. Meslekler bile daha iyi şu an Anadolu'dan.
Çok haklısın Anadolu lisesine gidenlerin zaten çoğu kesiminin kız için gittiğini biliyoruz. Ama meslek lisesine gitmek istiyenlerin çoğu elinde meslek olsun diye gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı