CS:GO bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşuna ümitlenmeyin, hileler azalmayacak, 64 tick sunucular gelmeyecek, kitlesi çok büyük olmasına rağmen Tr sunucusu gelmeyecek, oyun daha fazla gelişmeyecek. Valve şimdiye kadar yapmamış bundan sonra mı yapacak?

Cs elbette ki yakın bir zamanda bitmeyecek, bunun sebebi de oyunun "koyun" kitlesi.
Valorant'ın grafiklerini görünce "çizgi film" diyen sığ kafalılar.
Ne kadar rezil şartlarda oynadığını göremeyen, diğer fps oyunlarının ne kadar iyi şartlar sağladığını göremeyen ve görmek istemeyen "koyun" kitle.

Ancak merak etmeyin, eğer Valve bu şekilde devam ederse (ki hiç sanmıyorum bir şeyler yapacaklarını) oyun ilerleyen yıllarda düşüşüne devam edecek, eninde sonunda da "bitecektir."
Zaten Cs'yi ayakta tutan şey, çok uzun bir süre ciddi bir rakibinin olmaması ve var olan rakiplerinin de pay to win olmasıydı.
Ancak şartlar değişti, pay to win olmayan ve Cs'den kat be kat iyi olan, büyük şirketlerin geliştirdiği Valorant ve benzeri pek çok oyun var.
Cs artık hasta adam. İlerleyen zamanlarda da elbette "ölecektir."
Bu arada Valorant benim için para kazanma kaygısıyla çıkartılmış basit bir oyundur, 2 yıla yayıncılara verdikleri paralar suyunu çekince kitlesi zaten az iyice azalmaya başlayacaktır. ZULA'dan tek farkı P2W olmaması.
 
Valorant'çı bir toxiğin anatomisini inceleme fırsatı sundun bana kaçırmak istemiyorum. 😁
Aynen ben toxiğim ve "Valorant'çı"yım 🤣, hadi yürü git artık sütünü iç biraz CS oyna ne bileyim sonra yine CS oyna, olmayan hayatından bahset ve biraz daha CS oyna, bu döngü beynin sulanan kadar devam etsin bu sayede nihai mutluluğa ulaşacaksın hadi durma CS seni bekler "Bot Albert"!
 
s: Güven faktörümü geliştirmek için ne yapabilirim?
C: Tek yapmanız gereken CS:GO ve Steam topluluğunun olumlu bir üyesi olmak. Hâlâ güven faktörü modelini tekrarlıyoruz ve çeşitli faktörlerin bir araya getirilme şeklini ayarlıyoruz, ancak eşleştirme deneyiminizi geliştirmek için yapmanız gereken tek şeyin CS:GO ve diğer Steam oyunlarını yasal olarak oynamaya devam etmek olduğundan emin olmak istiyoruz. Ne kadar çok oynarsanız, sistem o kadar fazla bilgiye sahip olur ve sistemin kiminle eşleşmeniz gerektiğini belirlemesi o kadar kolay olur.

s: Eskiden seçkin durumum vardı. Bu, güven faktörümü geliştirir mi?
C: Evet! Telefon numaraları ve CS:GO rank, yeni güven faktörü eşleştirme sisteminde kullanılan faktörler arasında yer alıyor. Daha önce seçkin durumunuz varsa, güven faktörünüz telefonunuzdan ve oyun içi deneyiminizden faydalanacaktır. CS:GO hesabınızı bir telefon numarasına bağlamadıysanız, bunu yapmanız çöpçatanlık deneyiminizi iyileştirecektir.

s: Yeni bir oyuncuyum, güven faktörüm düşük olacak mı?
C: Mutlaka değil. Güven faktörünüz, CS:GO'nun yanı sıra Steam'deki deneyimlerinizden de etkilenir, bu nedenle geçmişte Steam topluluğunun olumlu bir üyesiyseniz, CS:GO'ya büyük olasılıkla yüksek bir güven faktörü ile girersiniz.

İsteyen okuyabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı