CS:GO bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu zaten CS:GO'nun biteceğini düşünmek çok saçma dünya çapında yüz binlerce bot ve keriz olduğu sürece bu oyun nasıl biter ki, ya bu kadar komik olmayın CS:GO bitmez canım dünyada herkes belirli bir vizyona erişene kadar bitmez merak etmeyin 😅
Sen Valorant oynuyor musun?

@Gerek CS'de hile daha çok olsa da Valorant'ta smurfler oyun oynatmıyor.

Ha hiç mi hile yok Valorant'ta evet var daha dün geldi. Hiç sen kolsuzsundur adam normal vurmuş ayağına yatmayın adam çok açık hile. 1 2 el öne geçince kapatıyor sonra fark kapanınca tekrar açıyor. Hayır legit oynamasını da bilmiyor ki, bildiğin aim kilitleniyor sana ve hiçbir şey yapamıyorsun. 5 kişi peeklediğimiz yerde ulti açıp Q Q yaparak 5 kişiyi de 2 saniye içinde kesmesi Allah tarafından değildir diye düşünüyorum. Bunun dışında da çok saçma vuruşları var zaten ama en barizi buydu kayıt olsa atardım. Bir de 5 pre girmişler adam temiz diyorlar. :ROFL:

Sorsan dia 1 :D. Dia 1 elo böyle vuruş yapabiliyorsa zaten biz bırakalım oyunu.

Eki Görüntüle 1093230

Eki Görüntüle 1093236

Gelelim smurf elemanlara, Gold plat elo Full smurf dolu. Ancak dia elodan sonra adam akıllı maç atmaya başlıyorsun oyunda, öteki türlü 3 maç girsen rahat 1 tanesinde smurf geliyor. İki oyunun da adaleti tam sağlam değil. Bu konuda tartışmak mantıksız.

Hangisi daha iyi dersen ikisi de bambaşka kitleye hitap eden oyunlar. Birbirini bitirmesi zor.

CS ile Valorant'ı ben sovyetler vs Almanya'ya benzetiyorum müttefikler yardım etmeseydi sovyetler belki yenilirdi.

Bende 256GB SSD sorunsalı da var GTA V indirdim yer kalmıyor adam akıllı oyunlara ve CS:GO'da ölüm maçı dışında giresim gelmiyor ölüm maçına giriyorum 1.,2. veya 3. oluyorum rekabetçi giriyorum 5-6 kill alıyorum maç boyunca.
Hocam aslında arkadaşlarınızla oynamayınca eğlenilmiyor.

Yahu zaten CS:GO'nun biteceğini düşünmek çok saçma dünya çapında yüz binlerce bot ve keriz olduğu sürece bu oyun nasıl biter ki, ya bu kadar komik olmayın CS:GO bitmez canım dünyada herkes belirli bir vizyona erişene kadar bitmez merak etmeyin 😅
He sen akıllısın pardon kanka bilemedim kusura bakma ya. Ben de diyorum bu çocuğu neden anlayamıyorum. Sen ülkemizin sınırları içerisinde nadir rastlanan bir cinstensin senin cinsini koruma altına alınması gereken bir cins. Senin ilacın bende.

Tamam.

CS 16 bitmemişken Valorant kim oluyor oyun 1999 yılında çıktı o günden bu güne hala 100'lerce sunucu aktif ve ağzına kadar dolu. Eğer bu böyle ise CS:GO bitemez.
Zaten sizin bu zihniyetiniz yüzünden bitmiyor bu oyun.
En dandik online oyunlar bile 128 tick sunucularda oynatırken, siz 64 tick sunucularda sürünüyorsunuz.
Tr'de bu kadar kitlesi varken sunucu açma zahmetine girmiyorlar.
Hiç öyle "güven faktörü" falan zırvalamayın, oyunun en düşük elosunda da, en yüksek elosunda da hileler cirit atıyor.

Rezil şartlarda oynuyorsunuz ve farkında bile değilsiniz. Cs'nin bu kadar zaman ayakta kalmasının sebebi türü içerisinde ciddi bir rakibinin olmamasıydı, var olan rakipleri hep pay to win oldu. Ancak şartlar değişti artık. O hipnotize edilmiş kafalarınız reddetse de Cs her gün biraz daha eriyor, bir süre sonra da (eğer Valve oyunu iyileştirmek için gerçekten ciddi bir şeyler yapmazsa) yok olup gidecek.
Elbette her zaman oynayacak ufak bir kitlesi olacaktır, ancak artık eski şanında olmayacak.
1.6 bitmedi demişsiniz, 1.6'yı sadece en popüler olduğu internet kafe döneminde oynamış, yaşını başını almış abiler oynuyor. Kim 1.6 hakkında konuşuyor? Siz 1.6 yazmasaydınız aklıma bile gelmezdi.

Ne yani oynayan keriz mi oluyor? Bravo! Seviyeni gösterdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı