Diyecek söz yok. Fanboy![]()
Ne? TR sunucusu olur ise oyunu bırakacak noktaya gelirim çünkü toxic türkler en fazla Dust 2 de geliyordu gelir ise bütün her yerde olacaklar!
Diyecek söz yok. Fanboy![]()
Sen Valorant oynuyor musun?Yahu zaten CS:GO'nun biteceğini düşünmek çok saçma dünya çapında yüz binlerce bot ve keriz olduğu sürece bu oyun nasıl biter ki, ya bu kadar komik olmayın CS:GO bitmez canım dünyada herkes belirli bir vizyona erişene kadar bitmez merak etmeyin![]()
Adam Radyant.Sen Valorant oynuyor musun?
Bende öyle oluyor. Benim internetimde bir sıkıntı olabilir. Fakat bende CS:GO, Valorant'tan daha önce buluyor.Çok güzel sallamışsın. Valorant 3 veya 5 dakikada buluyormuş![]()
![]()
Demek Valorant'ta da bot ve keriz varmış.Adam Radyant.![]()
@Gerek CS'de hile daha çok olsa da Valorant'ta smurfler oyun oynatmıyor.
Ha hiç mi hile yok Valorant'ta evet var daha dün geldi. Hiç sen kolsuzsundur adam normal vurmuş ayağına yatmayın adam çok açık hile. 1 2 el öne geçince kapatıyor sonra fark kapanınca tekrar açıyor. Hayır legit oynamasını da bilmiyor ki, bildiğin aim kilitleniyor sana ve hiçbir şey yapamıyorsun. 5 kişi peeklediğimiz yerde ulti açıp Q Q yaparak 5 kişiyi de 2 saniye içinde kesmesi Allah tarafından değildir diye düşünüyorum. Bunun dışında da çok saçma vuruşları var zaten ama en barizi buydu kayıt olsa atardım. Bir de 5 pre girmişler adam temiz diyorlar.
Sorsan dia 1. Dia 1 elo böyle vuruş yapabiliyorsa zaten biz bırakalım oyunu.
Eki Görüntüle 1093230
Eki Görüntüle 1093236
Gelelim smurf elemanlara, Gold plat elo Full smurf dolu. Ancak dia elodan sonra adam akıllı maç atmaya başlıyorsun oyunda, öteki türlü 3 maç girsen rahat 1 tanesinde smurf geliyor. İki oyunun da adaleti tam sağlam değil. Bu konuda tartışmak mantıksız.
Hangisi daha iyi dersen ikisi de bambaşka kitleye hitap eden oyunlar. Birbirini bitirmesi zor.
Hocam aslında arkadaşlarınızla oynamayınca eğlenilmiyor.Bende 256GB SSD sorunsalı da var GTA V indirdim yer kalmıyor adam akıllı oyunlara ve CS:GO'da ölüm maçı dışında giresim gelmiyor ölüm maçına giriyorum 1.,2. veya 3. oluyorum rekabetçi giriyorum 5-6 kill alıyorum maç boyunca.
He sen akıllısın pardon kanka bilemedim kusura bakma ya. Ben de diyorum bu çocuğu neden anlayamıyorum. Sen ülkemizin sınırları içerisinde nadir rastlanan bir cinstensin senin cinsini koruma altına alınması gereken bir cins. Senin ilacın bende.Yahu zaten CS:GO'nun biteceğini düşünmek çok saçma dünya çapında yüz binlerce bot ve keriz olduğu sürece bu oyun nasıl biter ki, ya bu kadar komik olmayın CS:GO bitmez canım dünyada herkes belirli bir vizyona erişene kadar bitmez merak etmeyin![]()
Zaten sizin bu zihniyetiniz yüzünden bitmiyor bu oyun.CS 16 bitmemişken Valorant kim oluyor oyun 1999 yılında çıktı o günden bu güne hala 100'lerce sunucu aktif ve ağzına kadar dolu. Eğer bu böyle ise CS:GO bitemez.
Yahu zaten CS:GO'nun biteceğini düşünmek çok saçma dünya çapında yüz binlerce bot ve keriz olduğu sürece bu oyun nasıl biter ki, ya bu kadar komik olmayın CS:GO bitmez canım dünyada herkes belirli bir vizyona erişene kadar bitmez merak etmeyin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.