Çözüldü AMD sürücü kurulumunda 1603 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
19 Aralık 2019
Mesajlar
1.261
Makaleler
2
Çözümler
3
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
5500XT kartım var ve AMD Software'de yeni sürümü kur dediğim zaman "hata 1603" adlı bir hata veriyor. Hatayı aldıktan sonra AMD software beni atıyor ve tekrar girmeme izin vermiyor sanırım bilgisayarımdan siliniyor.
 
Çözüm
@Tekila Harun Program Ekle/Kaldır kısmına gel bu ikisini bul, üzerine tıklayıp değiştir deyip açılan pencerelerden de onar kısmına tıklayıp tekrar dene. Bunlar yoksa eğer indirip yükle.

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png
İndir çalıştır, sistemi yeniden başlatıp eski sürücüyü otomatik silecek. Sonra tekrar başlatacak sen de indirdiğin sürücüyü kuracaksın çok basit.
Sürücüyü nereden indireceğim? Ses sürücüleri falan da silinecek sanırım onları da nasıl indireceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı