Hocam kasanızın iç ve dış görünüşünü atabilir misiniz?
Fazlasıyla eminim.Soğutucuyu tam oturttuğunuzdan emin misiniz? O kadar ısınacak bir işlemci değil çünkü. Intel'in stok soğutucusunu söküp takmak bana çetrefilli gelmiştir hep.
Kullandığım programda yazmıyor o yüzden bilmiyorum ama hızlı dönüyor gözüktüğü kadarıyla.CPU fanının RPM değerleri nedir?
Bilemiyorum bozuk gibi gelmedi ama denemeden bir şey söyleyemem.Fanda bir sorun olmuş olabilir.
Yani sağa doğru mu bakmalıydı?Soğutucu bloğundaki tüm pimlerin üzerindeki ok bloğa paralel olacak, bloğa doğru olmayacak.
Fotoğraf ile gösterme şanısınız var mıdır?Soğutucu bloğundaki tüm pimlerin üzerindeki ok bloğa paralel olacak, bloğa doğru olmayacak.
Bu işlemciyi 5-6 aydır kullanıyorum aynı kasa ile fakat hiç sorun yaşamamıştım.Hocam kasa hava almadığı için işlemciniz ısınınyor. Soğutucu almak yerine güzel hava akışı olan bir kasa almak daha mantıklı. Yoksa GPU ve diğer parçaların ısınmasına neden olabilir.
Veya yan kapağı açabilirsiniz.
@Ozan5454545454
Şu an evde değilim ama eve geçince direkt deneyeceğim.Şu şekilde:
Bencede.Kasa hava almıyor diye CPU o kadar ısınmaz. Ya soğutucu oturmamış ya da çalışmıyor.
Eve geçince atacağım.Hocam termal macun fake olabilir fotoğrafını atabilir misiniz?
Baktım hepsini tekrardan kontrol ettim ve açıp tekrar kilitledim.Şu şekilde:
Baktım hepsini tekrardan kontrol ettim ve açıp tekrar kilitledim.Şu şekilde:
Baktım hepsini tekrardan kontrol ettim ve açıp tekrar kilitledim.Şu şekilde:
Hocam termal macun fake olabilir fotoğrafını atabilir misiniz?
Hocam termal macun fake olabilir fotoğrafını atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.