260 TL mouse önerisi

Bütçe
259.99

İlki kötü hocam ikinci de küçük geliyor. :D
 
Hocam G203 yorumları iç açıcı zaten klavye olarak da Hepsiburada'dan 40 TL indirimle 350 TL'ye G213 alacaktım haftaya hafta sonu mediamarkta gidip deneyeceğim G203'ü uygunsa alacağım teşekkürler.



Klavyem ve farem Gamepower'di eskiden fakat mouse değiştirip Rival 3 aldım memnun kalmadım şimdi de klavye değiştireceğim G213 nasıldır 350'ye?
Denemeniz iyi olur hocam, zira emin değilim. Razer deneme şansınız varsa bence Razer almalısınız.

Fakat Razer modelleri küçük geliyor, tamamen unutmuşum.
 
G102 Lightsync da alabilir ama bütçesinin altında geldi, ondan koymadım.
 
Açıkçası G300S'in görünüşünden bile haz almadım ama fiyat bandında olduğundan yine de listeye dahil ettim.

G102 Lightsync da alabilir ama bütçesinin altında geldi, ondan koymadım.

G102 de 203 modelinin laciverti :D G300s modeli eskiden iyi olsa da şu an bu bütçede tercih edilmemeli. Arkadaşın tutuş şekli ve elinin uzunluğu da önemli.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı