İşlemcin eğer çok iyi değilse kameran fazla yük bindiriyor olabilir. Kameranı 1080 de değil de 720 de çalıştırarak bu yükü biraz azaltabilirsin. OBS gelişmiş seçeneklerden de işlem önceliğini normalin üstüne çekebilirsin.
zorlanmıyor %60 %50 lerdeCPU zorluyor olabilir mi?
İşlem önceliğini yükseltin yayın programının. Etkisi olacaktır. Ayrıca yayın önizlemesini ve kullanmadığınız kaynakları da kapatmanız faydalı olacaktır.
tak çalıştır şeklinde usbHocam kamera açmak ekstra yük bindiriyor ama o kadar da FPS düşüreceğini zannetmiyorum. Bende de 100 FPS dolaylarında seyrediyor kamera açınca 80-75 oluyor. Kamerayı ayrı bir program ile mi bağlıyorsunuz yoksa direkt kaynaktan mı çekiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.