Yüksek Performanslı laptop seçimi

Monster önereceğim ama bu kasa cidden güzel.
Öneriniz için Tesekkurler , teknolojide çok şanslı biri değilimdir, o yüzden Asus, lenovo, Dell vb markaların dışına çıkmamaya calisiyorum
 
Öneriniz için Tesekkurler , teknolojide çok şanslı biri değilimdir, o yüzden Asus, lenovo, Dell vb markaların dışına çıkmamaya calisiyorum
Hocam o fiyat bandında 5800H, Alienware kasa, RTX 3060 çok iyi bir fiyat emin olun, ekranı 165Hz olanı bekleyebilirsiniz aslında ama yine de bundan iyisini bulmanız zor.
Ekranı bunun iyi diye biliyorum ama performansı DELL ile karşılaştırılamaz.
 
Linkteki ürün alınmaz gereksiz pahalı bir 2060 ve bu işlemciye gore sırf lenovı diye tercih et misiniz ve bende Lenovo kullanıcısıyım alınmaz diyorum bu marka.
Bu fiyata efsane otesi iyi kusur bulamazsın.
Öncelikle sunu belirteyim ;
Haklı olarak ekran kartına göre yorum yapıyor olabilirsiniz ; ancak ben oyun oynamiyorum , is için ki malesef kullandığım programlar Intel ve ryzen H serisi istiyor , bu sebeble oyuncu PC’lerine bakmak zorunda kalıyorum.

YouTube ve yabancı inceleme sitelerinde Legion serisi ile ilgili ozellikle soğutma konusunda olumlu görüşler olunca legion’a bakmıştım .

11800H ve 5800h işlemcilerin çıktığı yerde 10750H işlemci almak bana da mantıklı gelmiyor aslında

linkteki Monster sitesinde yorumlar altında isinma sorunundan bahsedilmiş

siz lenovo kullanicisiyim demişsiniz ,Legion kullanma şansınız oldu mu ?tesekkurler cevap için
 
Kasanın renk uyumuna bayıldım :D :D ama neyse diyeceğim şuki arkadaş Dell'i de elemiş.

Yeni kasa bu, eski kasaları elemiş.

16 yıldan beri is yerinde Dell kullanırım ki tamamen Latitude serisidir, Dell severim, niyetim XPS serisi almaktı, ancak fiyatlar malum.

Bu kasa allienware dedikleri oyuncu kasası sanırım, detaylı bir inceleme videosu inceledim YouTube'da sabah, ekranın özelliklerini beğenmemişti anlatan.

İncelemek isteyen için link bırakıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da listenin kenarında vardı aslında

Evet hocam doğrudur ekran biraz kötü. Ancak monitör kullanacağım demişsiniz, sorun olacağını sanmıyorum. Ekran kartıyla hiçbir işiniz yoksa b5dd kasa bravo 15'te bakabilirsiniz. Onda da 5800H var ve soğutması gayet iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı