Neden Feminizm'den nefret ediliyor?

Feminazi diye bir şey de yoktur, feministlere laf attığınızda internetten tanım gösterip "Baak, feminizm bu değil aslında eşitlik fakat eşitlik istemeyenler feminazi" demek için feministler tarafından uydurulmuş bir kavram bu feminazi.
Kimse eşit olmayı savunmaz. Erkek de, kadın da. İnsanlığın doğası budur. Böyle böyle yaşayacağız, yapacak bir şey yok.
 
Klasik bir sjw'sin, seni ciddiye almamam için bir sebep. Aynen, feminizm eşitlik istiyor falan falan 🤣 🤣 🤣
Umarım bir gün iftiraya uğramaz ve feministler tarafından linç edilmezsin, hani şu eşitlik isteyen feministler tarafından 😂

Bu her ağlamaya başlayınca "sjw!" diyenler de sıkmaya başladı artık. 😆

Umarım bir gün iftiraya uğramaz ve feministler tarafından linç edilmezsin, hani şu eşitlik isteyen feministler tarafından.

12. yüzyıl avrupasında yoldan bir çiftçi çevirseydik büyük ihtimalle daha iyi okuma-yazma biliyor olurdu. Oku bakalım aşağıyı:

Eylemler ve savunucular fikirlere karşı anti-sempati oluşturmaktan başka bir şey yapmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse eşit olmayı savunmaz. Erkek de, kadın da. İnsanlığın doğası budur. Böyle böyle yaşayacağız, yapacak bir şey yok.
Erkek egemen diye dayattıkları düzen de yok (Artık yok) aslında, öyle olsa hiçbir erkek mağdur olmaz hep kadınlar mağdur olurdu. Sürekli kadından yana olan (Ne olursa olsun) kanunlar olmazdı.

Salla, yersen :D
 
12. yüzyıl avrupasında yoldan bir çiftçi çevirseydik büyük ihtimalle daha iyi okuma-yazma biliyor olurdu.

12. yüzyıl avrupasında yoldan bir çiftçi çevirseydik büyük ihtimalle internetteki "eşitlik hede hödö" tanımına değil kendi gördüklerine inanıp bağnazlık yapmazdı 🤣

Bu her ağlamaya başlayınca "sjw!" diyenler de sıkmaya başladı artık. 😆

Bu her ağlamaya başlayınca "feminizm eşitlik isteeeeer hede hödö bak tanımında eşitlik yazıyor senin gördüğün feministler gram önemli değil tanımda eşitlik yazıyor tanım tanım tanım" diyenler de sıkmaya başladı artık 🤣
Klavye üzerinden birilerini hapse attırmaya çalışmaya devam, genç 😂 😂 😂

@Egoistt, kadınlar dünyamızda daha üstün görülüyor. Bir olayda kadın haksız olsa dahi erkek suçlu görülüp içeri atılıyor.

Anlatamazsın Sjw'lere. Gemi batarken bile "önce kadınlar" diyen bir sistem sözde kadını baskılıyormuş falan, yersen.
Ha bu arada feminizmin "eşitlik" istediğini biliyor muydun? Evet! İnternetteki tanıma bakarsan anlayabilirsin. Yani bu sen sırf erkeksin diye seni öldürmek isteyen feminist kadınları yanlış anlıyoruz. Onlar o tanıma göre hareket...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Feminizm faşist bir düşünce biçimidir her kadına her erkeğe empoze edilmeye çalışırlar bir kadın ailesinde atıyorum çalışmak istemiyordur evinde oturmak kocasından para getirmesini bekliyordur ( bunu savunmuyorum ) feminizm adı altında toplanan kişiler erkeğe şu cümleleri kurarlar " sen nasıl kadını zorla evde tutarsın? , Bu kadın hizmetçi mi? , Sen kendine köle mi aldın?" gibi saçma sapan cümleler kurarlar ayrı çok toxicler Erkek düşmanlığını top seviye de tutarlar
 
Günde 1 kadın ölüyor ve bunu abartarak gösteriyorsunuz, bu şiddeti ve nefreti arttırır.
Biz bunu öldürmesin diye söylüyoruz. Ne yapmamız lazım. Öldürsün belki kurtulur kadınlar mı diyelim? Allah belki kurtarır mı diyelim?
Her gün onlarca erkek ölüyor haber oluyor mu? Yok.
Nasıl yok. Burada cinsiyet suçundan bahsediyoruz. Nasıl bir kazada genellikle şu kadar erkek şu kadar kadın öldü denmiyor. Yani cinsiyete kasti yapılan suçlar.
Her gün bir sürü erkek iftiraya uğruyor
Galiba vahiy iniyor?
haksız yere haraç ödüyor
Kime ödüyor?
askerde ölüyor bunlar haber oluyor mu?
Kadın subaylar yok mu? Ayrıca askere sadece erkek alan ben miyim? Ayrıca az önce erkek ve kadının eşit olmadığını savundunuz. Yani size göre kadın askere gitmemeli. Bu yüzden oxymoron ifadeler kullanıyorsunuz.
Yok. Sevgilisinden ayrıldığı için sevgilisi tarafından yeni erkek arkadaşına öldürtülen erkekler var, haber oluyor mu?
Siz duyduğunuza göre oluyor.
Yok. İcra ile çocuğunu göremeyen babalar var, haber oluyor mu? Hayır.
Velayet sosyal durum ve bakacak kişi denetlenerek yapılıyor. Direk kadına verilmiyor. Belirli yaşın üzerindeki(13 galiba) isteyen kişiye veriliyor.
1 değil, binlerce.
İslami terörist olan kişiler az mı? Sadece taliban 80.000 kişiye yakın. O zaman İslam terör dini diyelim? Bu ahmakça değil mi?
Diş hekimi iftirasında bile birçok feminist sayfa kadını savundu.
Halt yemişler. Link atar mısınız?
Bir sürü örnek bulabilirim fakat gerek yok, internete yazarsan hepsi çat çat çıkar karşına. Ayrıca "Kadının suçu mu yoksa sistemin suçu mu?" demek? Ne güzel memleket, erkek suçluysa yapıştır erkeğe suçu, kadın suçluysa yapıştır sisteme suçu. Ekmek elden su gölden.
Ben bulamadım atar mısınız? Ben erkek suçluysa mı dedim? Kadın ölümlerinden hep erkek mi sorumlu? yoksa adil yargılama yapmayan sistem mi?
Yılda 400 kadın ölse, 40 milyonu 400'e böldüğünde 100.000 çıkar. Yani kadınsan ölme ihtimalin 100.000'de 1. Yıldırımdan bile daha çok korkarsın, değil mi?
Bunlar cinsiyete karşı işlenen suçlar. Yılda sadece cinsiyete karşı suçlar yüzünden 400 kadın ölüyor.
O 400 cinayetin 400'ünde de kadın sırf kadın olduğu için öldürülmüyor onu söyleyeyim. Erkek olduğu için öldürülen veya mağdur olan çok erkek var fakat mekanlar ve konular farklı sadece.
Evet öldürülüyor. Bunu devletin ve bazı platformların verilerine bakara söylüyoruz. Bu yıllık öldürülen kadın sayısı değil. O zaman erkeğe karşı işlenen cinsiyetçi suçları atar mısınız? Bakalım hangisi yüksek?
 
Senin görüşüne göre Çin komünist bir ülke. Resmiyette öyle olabilir ama önemli olan gerçekler. Ayrıca her ideoloji kendini iyi göstermeye çalışır, kendine "Ben kötüyüm, benden nefret edin." diyen ideoloji bulamazsın. @Egoistt
Benim rahatsız olduğum tek konu burada "feminizm"in değil "feminist"lerin eleştirilmesi. Yanlış yer ve cahilce açıklamalarla dolu.
@windows11, kadınlar dünyamızda daha üstün görülüyor. Bir olayda kadın haksız olsa dahi erkek suçlu görülüp içeri atılıyor.
Evet. Fakat tam tersinden daha fazla değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı