GTA 5 Menüde Kasıyor Oyunda Kasmıyor

CaseWalker

Hectopat
Katılım
25 Mart 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar i5 4460 ve r9 280x sistemim var. GTA 5 de menüyü açınca kasmaya başlıyor 6 - 7 fps falan oluyor ama oyunda kasmıyor. v-sync açınca menüdeki kasma gidiyor. V-sync açmadan nasıl çözebilirim sorunu ?
Bilginiz yoksa bile bi öneride bulunurm usunuz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Menüde kasması nasıl bir sorun çıkartabilir ki? Pek bilgim yok fakat ayarları en düşüğe indirip tekrar menüye girmeyi dener misiniz?
 
Oyun içinde hiç bir sorun yok ama ESC ye basıldığında çıkan menüde kasmalar ve menü arası geçişlerde donmalar oluyor. Bu sorunu ben de yaşamıştım fakat sürücü güncellemesinden sonra düzeldi.
 
Bende yok PS3 hiç kasmıyor. 2 senedir GTA 5 hiç kasmadı. 1 sene daha beklerseniz rockstar yama çıkartıcaktır. Sonra ben GTA 6 oynarken siz PC'de 2 sene daha beklersiniz :} Yamadır, DirectX 12'dir ses kartıdır işlemcidir uyum sorunudur, çim yumuşatma için 6000 TL harcamadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 6 çıkınca sanıyorsun ki PS3 de oynarım ama yanılıyorsun. GTA 6 bundan kat ve kat daha fazla sistem özellikleri ister ayrıca en iyi görüntü ve performansı PC de veriyorlar.
Görüntü olunca seneryosu farklımı bitiyor. Ben 2 sene önce oynadım bitirdim sen daha yeni oynuyorsun bide övünüyorsunuz. Görüntüsü güzelmiş. PC'ye çıkmadan öncede PS3'de görüntüsü süperdi.2 sene geçti eskidi. Normaldir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım konu saptırmada dünya birincisisin maşallahta, herkesin kendi tercihi, parası olan oyundan daha güzel verim alabilmek için daha iyi sistemler topluyor, bu zaten şimdiye kadar böyle devam etti böyle de gidecek gibi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, elindekiyle mutluysan ne mutlu sana.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı