Ümraniye’de bıçaklı adam vurularak etkisiz hale getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben izlerken içimin yağları eridi şahsen. Bunun gibi elinde bıçak silah kabadayı geçinenlerden nefret ediyorum. Bir de videonun öncesinde bir sürü kişiye bıçak sallamış arabaları taciz etmiş. Polise de sıksana diyor vurulunca da ağlamaya başlıyor:D Beter olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim üstüme niye geliyorsunuz? Ben polisi suçlamıyorum zaten. Daha uzakta dursalardı adam onlara saldıramazdı. Ve belki silah gerekmezdi. Adamın dibinde durdular ve adam yanlarına gelince kapıyı açarak saldırmasına zemin sundular.
@264523 ben o adam değilim ya da destekçisi de değilim. Kızgın atmanıza gerek yok.
Boş yapıp suçluyu savunuyorsun. Dibinde durması ne demek ya? Polis olduğunu görmüyor mu? Bal gibi de savunuyorsun R yapma bari.
 
Boş yapıp suçluyu savunuyorsun. Dibinde durması ne demek ya? Polis olduğunu görmüyor mu? Bal gibi de savunuyorsun R yapma bari.
Suçluyu niye savunayım arkadaşım? Adam millete zarar vermiş elbet tutuklanacak, sağlıklı bir kişiyse daha da büyük bir ceza almalı. Polis biraz yakında durmuş, canını tehlikeye atmış dedim sadece. Adamın belki akıl sağlığı yerinde değildir diye düşünüp biraz acıdım ve silah yerine daha hafif bir şey kullanılabilirdi dedim. Biraz hassas bir kişiyim, belki ondandır. Polisi kötülemek haddime değil. Sadece polisi düşündüm ve polise de biraz üzüldüm canını tehlikeye attı.
 
Son düzenleme:
Neyse tartışmaya gerek yok Polis yasal hakkı olan şeyi yapmış üstüne saldıran ve kendisini öldürmeye gelen adamı orada isterse öldürse bile ceza almazdı maksimum soruşturma açılıp kendisinin öldürdüğü adamla kişisel bir husumeti olup olmadığı araştırılırdı eğer sorun yok ise görevine tertemiz devam ederdi adamın yaptığı şey gayet yasal ve yerinde bir hareket dediğim gibi isterse öldürsün 1. Polis olmanın verdiği özel bazı haklar var böyle durumlarda, her şeyden önce nefsi müdafaa durumu var.
 
Adam silahi gördükten sonra geri basiyor. Sorusturma acilacagini hic sanmiyorum.
Soruşturma açılacak hiçbir durum yok kayıtlardan da görüldüğü gibi polis gerekeni yapmış kuzenimin eşi 20 yıllık polis ona sordum hareketi yapan memur adına hiçbir sorun olmayacağını belirtti zaten emiri veren de yanında bulunan daha üst rütbe amiri.
 
@Glank

Büyütülecek bir sey yok sonuc olarak. Eline bicagi alip polislerin üzerine kosuyorsan, mermiyi yedigin zaman zirlamayacaksin. Adamlar en azindan merhametli davranip ayaklarina ates ediyorlar. Saldirdigi esnada vursaydi muhtemelen vücudun üst kisimlara isabet edecekti.

Ölmedigine dua etsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı