Ümraniye’de bıçaklı adam vurularak etkisiz hale getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben izlerken içimin yağları eridi şahsen. Bunun gibi elinde bıçak silah kabadayı geçinenlerden nefret ediyorum. Bir de videonun öncesinde bir sürü kişiye bıçak sallamış arabaları taciz etmiş. Polise de sıksana diyor vurulunca da ağlamaya başlıyor:D Beter olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Glank

Büyütülecek bir sey yok sonuc olarak. Eline bicagi alip polislerin üzerine kosuyorsan, mermiyi yedigin zaman zirlamayacaksin. Adamlar en azindan merhametli davranip ayaklarina ates ediyorlar. Saldirdigi esnada vursaydi muhtemelen vücudun üst kisimlara isabet edecekti.

Ölmedigine dua etsin.
Bu olay Amerika'da olsaydı adamı pompalı ile vurup öldürmüşlerdi çoktan. :D

Arkadaşlar kusura bakmayın da şahıs bıçakla görev başındaki memura saldırıyor. Buna kalkışmak ya vurulması ya da tutuklanması ile sonuçlanır, yani ortada soruşturmalık bir şey yok etkisiz hale getiriliyor şahıs.

Vallahi helal size beyler. Mesajı yazdım, banyoya girdim, çıktım, bir de ne göreyim, 9 tane domates surat. İlk domatesi atan, linçlemeye yer arayan, anlamamak için çaba gösteren kardeşim yanlış anladığı için attı büyük ihtimal. Öteki dostlarım da boş durur mu, sürü psikolojisine uydular. 9 tane domates surat. Helal be size. Bir de şey falan demişler 'Nesi üzücü adam polise bıçak sokarken iyi ama'. Ciddi olamazsın ya, hahahah. Ben de o adamı vurdular diye üzüldüm zaten, ahh niye vurdunuz lan falan dedim polis ağabeylere (!). Sizce orada Üzücü diyorsam neye diyor olabilirim? Adamın bıçağı polise sallamasına mı? Yoksa polise bıçak sallamaya çalışan bir köpeğin acı çekmesine mi? İlk arkadaş yanlış anladığı için öteki arkadaşlar da kızgın suratları görünce sorgulamadan yanlış anlamışlar ve sonuç olarak linç edildim. Neyse canınız sağolsun.
(Hala bazı arkadaşlar kızgın atıyor, çıldırırsın.)

Siz gerçek hayatı oyun mu sanıyorsunuz? Yok efendim, niye havaya sıkmamış, neden sadece silah doğrultmamış, neden plastik mermi sıkmamış. Bunlar sizin aklınıza geliyor ama polisin aklına gelmiyor mu? Gerçekten yazık.

Bacağından 9mm yiyen yetişkin bir erkek yere bile yığılmadan saldırmaya devam edebilir. Bir şarjör 9mm yiyip ayakta kalan insanlar bile var. O kendini eşkiya sanan herifin canı benim polisinin tırnağından önemli değil. Ayrıca o polis abimi tebrik ediyorum, art arda 2 başarılı atış yapmak zor bir şey.

Siz gerçek hayatı oyun mu sanıyorsunuz? Yok efendim, niye havaya sıkmamış, neden sadece silah doğrultmamış, neden plastik mermi sıkmamış. Bunlar sizin aklınıza geliyor ama polisin aklına gelmiyor mu? Gerçekten yazık.

Bacağından 9mm yiyen yetişkin bir erkek yere bile yığılmadan saldırmaya devam edebilir. Bir şarjör 9mm yiyip ayakta kalan insanlar bile var. O kendini eşkiya sanan herifin canı benim polisinin tırnağından önemli değil. Ayrıca o polis abimi tebrik ediyorum, art arda 2 başarılı atış yapmak zor bir şey.
Yapılması gereken yapılmış zaten. Bazıları harbi oyunlarda olduğu gibi zannediyor sanırım. Adam sarhoş ve elinde delici/kesici bir alet var. Polisin o kadar da dibine girmiş ve hayati tehlike var, polisin "teslim ol!" diyecek hali yok kendini savunacak tabii ki. En doğru olanı yapmış zaten bacağına iki el ateş etmiş, bu sayede kişi sarhoşluğunda verdiği etkiyle etkisiz hale gelmiş ve kelepçeleyip paketmişler zaten.

Lafın kısası polis her şeyi tam tamına doğru yapmış.

Yapılması gereken yapılmış zaten. Bazıları harbi oyunlarda olduğu gibi zannediyor sanırım. Adam sarhoş ve elinde delici/kesici bir alet var. Polisin o kadar da dibine girmiş ve hayati tehlike var, polisin "teslim ol!" diyecek hali yok kendini savunacak tabii ki. En doğru olanı yapmış zaten bacağına iki el ateş etmiş, bu sayede kişi sarhoşluğunda verdiği etkiyle etkisiz hale gelmiş ve kelepçeleyip paketmişler zaten.

Lafın kısası polis her şeyi tam tamına doğru yapmış.
Eline silah almamış, göğüs göğüse muharebenin ne olduğunu bilmeyen çocuklar gelip polisi eleştiriyor ya, asıl saçma olan o.

Ömer abim yine konuşturmuş askeri bilgisini.

Eline silah almamış, göğüs göğüse muharebenin ne olduğunu bilmeyen çocuklar gelip polisi eleştiriyor ya, asıl saçma olan o.
Ülkede polisin zaten çok kısıtlı yetkisi var ve çok nadir silah kullanıyorlar. Amerika gibi yerlerde böyle bir olay yaşansa yolcu olarak giden polis araç içinde bulunan uzun namlulu bir AR serisi silah ya da pompalı tüfek ile suçluyu etkisiz hale getirmişti zaten. Burada polisler yine ilk başta konuşması için zaman bile vermişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı