Ümraniye’de bıçaklı adam vurularak etkisiz hale getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben izlerken içimin yağları eridi şahsen. Bunun gibi elinde bıçak silah kabadayı geçinenlerden nefret ediyorum. Bir de videonun öncesinde bir sürü kişiye bıçak sallamış arabaları taciz etmiş. Polise de sıksana diyor vurulunca da ağlamaya başlıyor:D Beter olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Egoistt içki için yaş sınırı senin ailende vardır büyük ihtimalle. Ben ilk 15 yaşında tanıştım. Hala da kullanıyorum. Senin ülken de kaos olmasının sebebi hukuk ve adaletin eksik olmasıdır. Bu tarz maymunları sokakta böyle yakalamışken avlayacaksın ki ülken temizlensin. Şimdi kralcılığını git tuvalette sağ elinle oyna.

@ProfessorXQ baban çok iyi biliyormuş gerçekten.(!) saldırganla polis arasında 2 kişilik mesafe var. 5 saniye öncesinde üstüne ekmek bıçağıyla gelen saldırgan 2 adım geri attı diye geri çekilmiş sayılmaz. Bunu işini bilen bir hakimin karşısına koy kesinlikle ceza almazsın. Babanın yanlış gözlüklerini vermiş olabilirsin izlerken zira bu videoyu izleyip polisi haksız buluyorsa yanlış mesleği 23 sene yapmış demektir.

Trollse komik değilse eyvah eyvah :D
 
@kino İnerken silahını çekmediği gibi, bir saldırganın o kadar yakınına park etmesi büyük acemilik. Yani yanında bıçak taşıyan birinin tabancaya sahip olmadığını falan düşündüler herhalde. O şekilde inerlerken elinde tabanca olsa saldırganın en azından 1 kişiyi şehit edebilir orada. Eğitimleri çok yetersiz bana göre.

Oldukça yetersiz. Türkiye'de polis her dönem böyle oldu maalesef. En büyük sıkıntı silahlarına davranırken bile kariyerlerini ve uğraşacakları sorunları düşünmek zorunda bırakılmaları, polisler psikolojik olarak rahat ve kendilerinden emin olmak zorundalar. Sağ taraftan inen polisin neden saldırgan vurulup düşene kadar tutuk kaldığı bunu sonucu mesela.
 
Olması gereken bu, keşke bizim polisimize de Amerikan polisleri kadar fazla yetki verilse.
 
@ProfessorXQ Sen komiklik olsun diye yazdıysan güzel espriymiş. Elinde ekmek bıçağı tutan, 5 saniye öncesinde polisin üstüne yürüyen ve 2 adım geri atıp "hala" elinde ekmek bıçağı tutan bir saldırganın vurulmasını yanlış bulan bir polis memuru baban varsa kesinlikle yanlış meslekte vakit öldürmüş diyebilirim. Ben polis değilim fakat "mantık" yürüterek bunun doğru olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ne yazık ki baban gibi insanlar yanlış mesleklerde ömürlerini çürütüyorlar. Gerçekten yazık!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı