5000-7000 TL sistem toplama

ForzaX

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2021
Mesajlar
1.113
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben bir sistem toplamaya karar verdim. İlk önce şu parçaları seçtim,
AMD R5 3600 3.6 GHz.
HyperX DDR4 3200 MHz 8x2 GB CL16 RAM.
Gigabyte B450M S2H anakart.
Corsair 550W Power Supply.
SanDisk 500 GB NVMe M.2 SSD.
ViewSonic 24" 144 Hz monitör.
Rampage RGB klavye mouse kulaklık set.

Yanına bir ekran kartı seçemedim. Ekran kartı seçmeden bile 6200 TL tutuyor. Ya siz daha uygun F/P sistem önerin, ya da yanına( 2.el de olur) ekran kartı önerin. Toplam fiyat 7000 TL'yi aşmayacak şekilde. Şundan kıs ekran kartına ekle şunu al da diyebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör yok.
Her şey dahil 7K istemiş sanırım hocam.
Doğrudur.
AMD işlemci olsa daha iyi. Intel pek tercihim değil.
 
Bu bütçelerde pek de seçeneğiniz yok hocam arkadaşın attığı sistem güzeldir.
Hocam bu bütçelerden kastınız ne? 7000 TL az para değil ayrıca kendimi aşırı zorlarsam ancak ulaşırım ona rağmen pek seçenek nasıl olmuyor onu hala anlayamadım. Ekonomi çöp ama bilgisayar da lazım. Gelir ile fiyatlar dengesiz.
 
Hocam bu bütçelerden kastınız ne? 7000 TL az para değil ayrıca kendimi aşırı zorlarsam ancak ulaşırım ona rağmen pek seçenek nasıl olmuyor onu hala anlayamadım. Ekonomi çöp ama bilgisayar da lazım. Gelir ile fiyatlar dengesiz.

Hocam bizim ülkemizde 7000 TL'ye çok da doğru düzgün bir bilgisayar yok onu anlatmaya çalışıyorum.
 
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı