14.000 TL sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
14000

Enes EVREN

Kilopat
Katılım
7 Mart 2017
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sayın arkadaşlar bütçem 14.000 TL ve oyun oynamak amaçlı iyi bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ekipmanlarımın tamamı mevcut, sadece sıfırdan bir kasa toplamak istiyorum. Son 2-3 yıldır bu işlere biraz uzak kaldığım için siz bilgili arkadaşlara danışmak istedim. Ek olarak söylemek isterim ki görüntünün hiç önemi yok, ışıklı mışıklı bir şeyler olmasına hiç gerek yok. En iyi fiyat performans ürününü almak istiyorum. Vereceğiniz bilgiler ve öneriler için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
 

 


Nova 3060 Ti tavsiye ederim SSD daha iyi.
 

Hocam bütçeyi esnetebilirseniz çok daha uzun ömürlü olur. Arkadaşların tavsiyeleri de güzel. Ancak 14k gibi bütçelere r5 3600 gibi işlemci ihtiva eden sistemler almayın. 11400/F'ten aşağı düşmeyin. 3600 o bütçe için iyi seçim olmaz. Hayırlı olsun şimdiden.
 

Hocam bütçeyi esnetebilirseniz çok daha uzun ömürlü olur. Arkadaşların tavsiyeleri de güzel. Ancak 14K gibi bütçelere R5 3600 gibi işlemci ihtiva eden sistemler almayın. 11400/F'ten aşağı düşmeyin. 3600 o bütçe için iyi seçim olmaz. Hayırlı olsun şimdiden.

PNY marka ekran kartının bu kadar fiyata etki etmesi normal mi?
 
PNY marka ekran kartının bu kadar fiyata etki etmesi normal mi?
Distribütör fiyatlarını uygun tutuyor PNY. Bu sistemlerde kullanılan GPU'lar işlemcilerde "Tray" olarak belirttiğimiz şekilde. Kutuları normal perakende ürünleri gibi değil. Düz siyah kutu içerisinde. Hazır sistemlere dahil etmek için yani. O yüzden yüklü adet alındığı için ve PNY'nin TR piyasasında bilinirliliğini arttırmak için uygun fiyata veriliyor. Üründe herhangi bir sorun yok. İçiniz rahat olsun.
 
Distribütör fiyatlarını uygun tutuyor PNY. Bu sistemlerde kullanılan GPU'lar işlemcilerde "tray" olarak belirttiğimiz şekilde. Kutuları normal peraken de ürünleri gibi değil. Düz siyah kutu içerisinde. Hazır sistemlere dahil etmek için yani. O yüzden yüklü adet alındığı için ve PNY'nin TR piyasasında bilinirliliğini arttırmak için uygun fiyata veriliyor. Üründe herhangi bir sorun yok. İçiniz rahat olsun.

Bazı arkadaşlar soğutmasından ve olası garanti süreçlerinden yana sıkıntı olduğunu yazmışlar o sebepten sordum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı