Aslında ben bunu devre dışı bıraktığım zaman kendiliğinden açılmasına gerek kalmıyor. (yani aslında programa gerek yok gibi)
Bilmem ki hocam. Bende zaten kapalı o.Aslında ben bunu devre dışı bıraktığım zaman kendiliğinden açılmasına gerek kalmıyor. (yani aslında programa gerek yok gibi)
Eki Görüntüle 1036807
Bilmem ki hocam. Bende zaten kapalı o.
Ona gerek yoktu Kaspersky yüklesen zaten kendi kapatıyorduSizin sayenizde windows defender belasından kurtulup Kaspersky kullanıyorum.
Ona gerek yoktu Kaspersky yüklesen zaten kendi kapatıyordu![]()
Aslında değil hocam. Benim de anlamadığım o. Kaspersky veritabanı güncellemesi yapıyor (yanı açık ve çalışıyor) ama arkada Anti-Malware 1GB RAM ve %50-60 civarı CPU yiyordu. Ben de sizin verdiğiniz programla kapatınca sistem rahatladı ve kaspersky işini yapmaya başlayabildi.Kurarken kapatıyor işte. Kurarken bile zor kuruluyorsa sistemin düşükse normaldir.
Siz yapamıyorsunuz. Hala çalışıyor.İşe yaramıyor.
Kurma dosyası falanda yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.