Anneyle babanın kavga etmesi

MASTERBS

Centipat
Katılım
22 Ocak 2021
Mesajlar
98
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Annemle babam her hafta olmasa da ayda bir kez illa kavga ediyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Babam bizi çok gezdirmez. Annem de gezdirmesini ister. Babamda da o heves yok. Sürekli böyle olaylar yüzünden kavga ediyorlar. Sadece bunlar değil. Daha aile içi problemler var. Ne yapabilirim? Şiddet olacağını düşünmüyorum ama şiddete kadar gidebilir olaylar. Sizce ne yapayım?
 
Ayda bir gayet normal hatta ayda 2-3 kere böyle şeyler olur. Büyük kavgaysa bilemem ama her gün bile ufak tartışma çıkabilir önemli olan barışıyorlarmı 4-5 gün tripli mi geziyorlar?
 
Çoğu ailede sözle kavga oluyor. Yaşınız büyükse uyarabilirsiniz.

Yaş 13.
Ayda bir gayet normal hatta ayda 2-3 kere böyle şeyler olur. Büyük kavgaysa bilemem ama her gün bile ufak tartışma çıkabilir önemli olan barışıyorlar mı 4-5 gün tripli mi geziyorlar?

Ayda 2-3 kerede oluyor 3-4gün tripli oluyorlar 10güne kadar sürebiliyor ara ara ya da 1gün sürüyor.
 
Yaş 13.


Ayda 2-3 kerede oluyor 3-4gün tripli oluyorlar 10güne kadar sürebiliyor ara ara ya da 1gün sürüyor.
Ooo sıkıntılı iş boşverin zamanla sen büyürsen ayrılabilirler sen küçüksün diye ayrılmıyorlardır medeni insanlarsa normal ayrılırlar eğer biraz cahil insanlarsa babanın 2 gün sonra YouTube'a "EŞİMİ DÖNER BIÇAĞIYLA KOVALADIM ( HASTANELİK OLDUK )" gibi şeyler atmasını istemiyorsan hiç karışma, küçükken ufak tartışmalarda araya girince hemen tartışma büyüyordu, karışırsan şiddete varabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı