ASUS ROG STRIX B550-F vs ASUS proart B550

Hocam arada kaldığınız sistemleri atar mısınız size zahmet? @Chandelier

 
Ben onu dikkat etmedim tek fark anakart sanmıştım o zaman her türlü 3070 Ti olan daha mantıklı.

Bence de anakartı ASUS ROG STRIX B550-F Gaming, SSD'yi 1TB A2000, bir de sıvı soğutmayı 240mm yaptığımız zaman diğerinden daha pahalı olur ama verilen fiyata değer diye düşünüyorum.
 
Teşekkürler arkadaşlar bende 3070 Ti'li olanı düşünüyordum sadece anakartları merak etmiştim ilk defa yüksek bir sistem alacağım uzun yıllar götürmesini istiyorum.

Gayet iyi sistem içiniz rahat olsun iyi günlerde kullanın. Sadece dediğim değişiklikleri bütçeniz el veriyorsa yapın derim hem ömür hem de performans artacaktır.
 
Creator modelinde thunderbolt var. Onun dışında pek bir artısını görmedim. VRM kalitesini bilmiyorum, uygulamalarda Ai Suite 3'e ekstradan CreationFirst (Rog'da GameFirst yani internet hız ayarı), ASUS Control Center Express (IT monitör diye tabir ediyorlar, sistem bilgilerini görmek için) gibi ekleme yapmışlar. Açıkçası ne gereği var onu da anlamadım. Çoklu ekran kullanmayacaksan gerek yok kısacası.
 
Hocam bu PSU 750 Gold yerine bronz alsam cok bir şey fark eder mi?

Bronze size yetecektir ama Gold almanızda da bir problem yok
Creator modelinde Thunderbolt var. Onun dışında pek bir artısını görmedim. VRM kalitesini bilmiyorum, uygulamalarda AI Suite 3'e ekstradan creationfirst (ROG'da gamefirst yani internet hız ayarı), ASUS Control Center Express (ıt monitör diye tabir ediyorlar, sistem bilgilerini görmek için) gibi ekleme yapmışlar. Açıkçası ne gereği var onu da anlamadım. Çoklu ekran kullanmayacaksan gerek yok kısacası.

Oyuncu bir kullanıcı için Thunderbolt gibi şeyler bana ekstra olur gibi geliyor. Olması bir artı ama olmaması da bir eksi değil oyuncular için bana soracak olursanız.
 

Geri
Yukarı