Xiaomi ve Huawei alınır mı?

Huawei Uygur Türklerine yaptıklarından dolayı kimseye önermiyorum.

Şu an bunun konu ile ne alakası var? Bu bir telefon ve eğer Türkiye bunu satıyorsa; yük'de onlardadır. Gurur yapıp milliyetci takınmayın burada... O zaman komple Türkiye Uygur türklerini sevmiyor.
 
Hocam öncelikle, ikisi de biribirine yakında markalar. Redmi Xiaomi markasının alt markasıdır. Xiaomi genellikle fiyat perfornmans ürünleri ürettiğinden dolayı, bazı şeylerden kısıyor; bazı şeyleride en iyisinden yapmaya çalışıyor. (işlemcide bunlardan biri) kamera açısından da başarılı olan modelleri bulunmakta, batarya kısmında'da gayet başarılı.
Xiaomi iyi marka fakat Redmi'ye hiç değer ve önem vermiyor. Sonuçta alt markası
 
Şu an bunun konu ile ne alakası var? Bu bir telefon ve eğer Türkiye bunu satıyorsa; yük'de onlardadır. Gurur yapıp milliyetci takınmayın burada... O zaman komple Türkiye Uygur türklerini sevmiyor.
Milliyetçilik falan yapmıyorum. Sadece para kazanmasını istemiyorum o markanın, yoksa iyi ve güzel telefonlar var. (P serisi dışı çöp)
 
Milliyetçilik falan yapmıyorum. Sadece para kazanmasını istemiyorum o markanın, yoksa iyi ve güzel telefonlar var. (p serisi dışı çöp)

Onu Türkiye genel başkanları düşünecek, eğer onlar satışa koyuyorsa burada bizim hiçbir suçumuz yok. O paralar ile Uygur Türklerine işkence etmeyecekler.
 
Arkadaşlar en son Huawei Google ile sıkıntı yaşamıştı. Bu zamanda Xiaomi Huawei vb. telefonlar alınır mı?

Modelden modele değişir ancak genel olarak söylemek gerekirse:
Xiaomi Mi serisi: Alınır kesinlikle.
Xiaomi Redmi serisi: Modelden modele değişir ancak şikayet oranı çok fazla.
Xiaomi POCO serisi: Oyun için rakibi yok gibi bir şey (kendi fiyat bandında) günlük kullanımda modele göre üzebilir.
Huawei: Google sorun değilse alınır.
 
Herkese cevaplar için teşekkürler. Telefonda değildim göremedim mesajları. Ben Samsung A32 modelini almayı düşünuyordum ancak başka markalarda daha ucuza denkleri varsa diye merak etmiştim. Xiaomi Huawei vb. hoşuma giden telefonları var ancak bu sorundan dolayı sordum.
 

Geri
Yukarı