@Recep Baltaş hocam, size bir şey danışmak istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam foruma katıldığımdan beri 9 yazım hatam var.Kaç uyarın mevcut, kaç tanesi de yazım hatası?
Üstte moderatör arkadaş da anlatmış. Yani 10-20 aralığına yaklaşmışsın. Mesajı yazmadan önce Google'den kontrol ederek de yazabilirsin. Geç yaz ama ceza almadan yaz. Bence önemli.Hocam, foruma katıldığımdan beri 9 yazım hatam var.
Anladım teşekkürler.Sorun cümleyi noktayla bitirmemiş olmanız. "Anladım teşekkürler" değil de "Anladım teşekkürler." şeklinde olmalıydı. Ayrıca uyarı tablosuna bakarsanız 10 ve 20 yazım yanlışı aralığında uyarıların süresi arttırılmaktadır. Lütfen bunları da göz önüne alınız
Ayrıca uyarınızda bir hata olduğunu düşünüyorsanız rapor sistemini kullanabilirsiniz zira konu açmak uzatıyor meseleyi.
Hocam ne yaptınız siz o kadarMerhaba hoşgeldin. Zamanla alışırsın.
Eki Görüntüle 1122717
Eki Görüntüle 1122718
Eki Görüntüle 1122719
Buranın azılı suçlusu benim. 1 sene ban yedim düşün. 1 sene sonra yine burdayım.Hocam ne yaptınız siz o kadar![]()
İyiymişBuranın azılı suçlusu benim. 1 sene ban yedim düşün. 1 sene sonra yine burdayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.