Çözüldü 1 gün uyarı aldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Yazım yanlışı olan mesajlara normalde 1 saat ceza veriliyor. Fakat bu yaptığınız 10'cu yazım hatası olduğu için bu süre 1 güne çıkıyor. 20'ciyi bulursa 1 hafta ve bu katlanarak artıyor.
Sorun cümleyi noktayla bitirmemiş olmanız. "Anladım teşekkürler" değil de "Anladım teşekkürler." şeklinde olmalıydı. Ayrıca uyarı tablosuna bakarsanız 10 ve 20 yazım yanlışı aralığında uyarıların süresi arttırılmaktadır. Lütfen bunları da göz önüne alınız :)

Ayrıca uyarınızda bir hata olduğunu düşünüyorsanız rapor sistemini kullanabilirsiniz zira konu açmak uzatıyor meseleyi.

Hocam, foruma katıldığımdan beri 9 yazım hatam var.
Üstte moderatör arkadaş da anlatmış. Yani 10-20 aralığına yaklaşmışsın. Mesajı yazmadan önce Google'den kontrol ederek de yazabilirsin. Geç yaz ama ceza almadan yaz. Bence önemli.

Sorun cümleyi noktayla bitirmemiş olmanız. "Anladım teşekkürler" değil de "Anladım teşekkürler." şeklinde olmalıydı. Ayrıca uyarı tablosuna bakarsanız 10 ve 20 yazım yanlışı aralığında uyarıların süresi arttırılmaktadır. Lütfen bunları da göz önüne alınız :)

Ayrıca uyarınızda bir hata olduğunu düşünüyorsanız rapor sistemini kullanabilirsiniz zira konu açmak uzatıyor meseleyi.
Anladım teşekkürler.

Merhaba hoşgeldin. Zamanla alışırsın.

1627640260621.png

1627640289003.png

1627640314435.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı