Contac 21 G3258 performansı

Yeni aldığım soğutucu stok fana göre oldukça başarılı normal hızda mersin sıcağında boşta 25-27 derecede dolaşırken 3.6 GHZ aldığımda 32 derece oldu. Şu zamana kadar gözlemlerim bu kadar bilgisayarı tamamen kurunca yükteki değerleri yazacağım. Çok memnun etti diyebilirim. Bir eksi yönü var RAM slotunu kapattı.
 
Konuyu değiştiriyorum ama ekran kartınız bozuk çıkınca hangi ekran kartını aldınız.

Kart bozuk değilmiş dönüştürücü alarak görüntü aldım sorunu yok oyunlar çatır çatır oynuyor dar boğaz hiç yaşamadım ve işlemcim karpuz çıktı diyebilirim çok iyi değerlere vardım daha da yükseltebilirim 1.275 Voltaj verdim 4.4 GHZ ile.
 
İnceleme yapınca sizleri etiketlerim @MR.White dediğin gibi biraz zorlıcam fakat termal macun çok az çıktı içinden biraz fazla ısınıyor işlemci boşta 37, 38 oyun oynadığımda 45, 50 civarı 50'yi hiç geçmedi hep kontrol ettim yalnız prime 95'te işkence testinde 75, 76 derecede dolaşıyor o da büyük ihtimal çok az termal macundan veya az fan olduğundan öyle .Uygun fiyatlı toplama rehberindeki olan T2 miniden çıkan macundan az çıktı artık siz düşünün. :) Bu arada fotoğraflar.

Fotoğraf0923.jpg


Fotoğraf0922.jpg
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı