Denizde kızlara bakıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöylede bir şey var. Üstsüz vücut yapmış bir erkek geçse kızlarda bakar. Bu özellik tek erkeklerde yok o zaman sizde vücut yapın üstsüz gezin bakın kızlar nasıl bakıyor.
 
Bakıp bakmamak gibi bir tartışma olamaz bence.
Herkes bakar, önemli olan uzun süre bakıp rahatsız etmemek.
 
Evet. Fakat kötü niyetle bakmıyorum, benim hoşuma giden tipte mi diye bakıyorum. Bel altı bakmıyorum demek istediğim.
 
Senin mantığında biri bir başka kişinin ailesinden insanlara bakarsa uzun uzun da baksa normal sayılmalı. Sen rahatsız olmaz mısın?
Rahatsız olan arkasını dönsün gitsin. Rahatsızlığın sonu yok. Ben senin varlığından rahatsızım, sen ol demek ile bunun arasında fark yok. Fiziki veya sözlü temas yoksa özgürlük olarak değerlendirilmelidir.
 
Kadın giyimi neye göre teşhir olarak sayılıyor?
Benim keyfime göre. Nasıl ki kadın, benim ona bakmamı taciz olarak değerlendiriyorsa ben de kadınların giyimini bu şekilde değerlendiriyorum. (örnek verdim, gerçek değil)
Daha birkaç gün önce otobüsteki kadının saçından etkilenip, saçını okşamaya başlayan adamı otobüsten indirdiler.
Fiziki veya sözlü temasla bakmak arasında çok fark var. Bir insanın bakışından niyetini anlayamazsın tıpkı kıyafetinden niyetini anlayamadığın gibi. İstediğini giymekte de istediği yere bakmakta da insanlar özgür olmalı.
İki taraf da memnun ise eğer sorunu yoktur herhalde.
Ben kadının giyiminden rahatsızım, kara çarşaf giyecek mi ben rahatsızım diye? İkiyüzlülük yapma! Her rahatsız olana göre karar verilecekse bunun sonu yok.
 
Bakmıyorum çünkü gitmiyorum, sevmiyorum. İnsanların çok olduğu yerler berbat. İnsanların az olduğu ya da olmadığı yerleri de ben bilmiyorum, bilsem de gitmem zaten. Çünkü yüzmeyi de sevmiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı