Denizde zayıf görünmek

Arkadaşlar son bu 3-4 günde biraz kilom artırdı ve sebepsizce veremiyorum. Deniz sezonu geliyor ve denizde zayıf görünebilir miyim? Bu mümkünse önerileriniz nedir?
Salgın var.
Evet pandemi var çok fazla kişi olmasın diye sabahın yedisinde kalkıp gidiyoruz.
O saatte çok insan olmayacağına göre kimse sizi göremez böylece kilo sorunu da ortadan kalkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bi incele derim. 1 haftada 94.4 den 92.5'a düştüm. Tabi hareketimi biraz arttırıp yediklerimi de az da olsa kısmanın etkisi de olmuştur.Ciddi bir sağlık sorunun yoksa kilo vermek sanıldığı kadar zor değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bir incele derim. 1 haftada 94.4'den 92.5'a düştüm. Tabi hareketimi biraz arttırıp yediklerimi de az da olsa kısmanın etkisi de olmuştur. Ciddi bir sağlık sorunun yoksa kilo vermek sanıldığı kadar zor değildir.

Zor değil mi? Ben 5 kilo vermek için 1 ay aç kaldım sadece su içtim ara ara yediğim oldu. Hiç faydasını görmedim 2 kilo falan vermişimdir toplasan spordan başka çaresi yok gibi duruyor.

Muhtemelen bir daha asla görmeyeceğiniz, görseniz bile tanımayacağınız kişiler için bu kadar takmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı