LoL 30 level kasmak için bot önerisi

Yok paralı alacağım Evelynnbot var aklımda ama sitesi kapandı galiba siz ne kullanıyorsunuz?

Sanırım onlar satışı durdurdu, en son Discord sunucusuna gittiğimde kayıt falan etmiyorlardı ayrıca botun sahibi de DM kutusuna yazdığım şeylere bakmamıştı. 6 ay önce falan sorunsuz kullanıyordum ama bahsettiğin botu.
 
Genelde boosterlar kullanıyor zaten. Ben hesap kasarken Blitz, op.gg'den takım arkadaşlarımın maçlarına bakıyorum. Ortalama bir oyuncuysa, maçı bozmuyorum ancak troll pick, ortalama kötü skor, Lose Streak alan varsa bozuyorum.
Çok mantıklı. Karşıya dağ komandosu bizim takıma 10 el üst üste lose almış autofill ilk defa oyunu oynuyormuş gibi davranan insanlar geliyor.
 
Önermiyorum. Ben 30 Level Unranked hesap satışı yapan birisi olarak, bedava verilen hiçbir botun güvenli olduğunu düşünmüyorum. Hem virüslü dosyalar çok, hem Riot sistemi iyi çalışıyor. Genel olarak sadece, Yurt dışından alınmış botlar ile kasılmış hesaplar ban yemiyor. Ancak EUW için konuşuyorum. Lobby Crasher gibi basit bir şekilde engellenmesi gereken hilenin aylardır TR'de serbest ve fixlenmemiş olması bu olayı değiştirir.

Başkan bende aynı piyasaya girmeyi düşünüyorumda ama pek bir bilgim yok rica etsem yardımcı olabilir misin?
 

Geri
Yukarı