iPhone 8 batarya değişimi

coolishemre

Centipat
Katılım
11 Mart 2020
Mesajlar
252
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. iPhone 8 kullanıyorum ve pil sağlığım 77 olarak görünüyor değiştirmek istiyorum artık hızlı düşüyor pili. Apple sitesine baktığımda fiyat olarak 400TL olarak görünüyor. Sizce orijinal taktırmalı mıyım? Alıp kendimde takabilirim bu sitedeki batarya orijinal mi acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Deji Max batarya taktım. Memnunum. 8 aydır kullanıyorum ve şu ana kadar bir sıkıntı çıkartmadı.

 
Ben olsam Apple'a taktırırdım ben kaç kere telefoncuya değiştirttim bir sürü yer denedim hepside kasayı çizdi alttaki vidaların olduğu yeri Apple'a verdiğimde böyle bir şey olmadı orijinal pili tutmaz hiçbiride.
 
İşini temiz yapan birini bulursanız değiştirin. Deji batarya alın. Orijinal batarya bulmanız neredeyse imkansız. Veya randevu alıp Apple'a gidin.
 
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. iPhone 8 kullanıyorum ve pil sağlığım 77 olarak görünüyor değiştirmek istiyorum artık hızlı düşüyor pili. Apple sitesine baktığımda fiyat olarak 400TL olarak görünüyor. Sizce orijinal taktırmalı mıyım? Alıp kendimde takabilirim bu sitedeki batarya orijinal mi acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

Bu firmaya bir sorun derim.
Bir tane ürün almıştım ve dedikleri gibi orijinal çıktı.

 
İşini temiz yapan birini bulursanız değiştirin. Deji batarya alın. Orijinal batarya bulmanız neredeyse imkansız. Veya randevu alıp Apple'a gidin.

Deji batarya hakkında iyi yorumlar okumuştum ama orijinal batarya taktırsam daha iyi olmaz mı Deji orijinal batarya performansını verir mi acaba?

Yaşadığım yerde Apple servisi yok biraz uzak acaba kargoyla göndersem kabul ederler mi batarya değişimi için
 
Son düzenleme:
Orijinal batarya parasını verebilecekseniz elbette orijinal batarya taktırın. Arada 270 TL fark var. Ücret sizin için sorun olmazsa en iyi karar Apple'a gitmek olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı