Hocam şuan sunNET diye bir sey var 1 mbps gösteriyor o yüzden ama tabi ki olur iyi bir yer ise.Türknet olmaz mı hocam.
Onerbileceginiz bir paket var mı peki turkcell nasıl?TurkNet öneririm. Vodafone bulaşma.
Onerbileceginiz bir paket var mı peki Turkcell nasıl?
Öncelikle tüm internet servis sağlayıcılarının sitelerine giriş yapıp altyapı sorgulama sistemlerinden evinizin adresinde bulunan veya bulunmayan, altyapıyı bir sorgulayın ve çıkan sonucu buraya ekran görüntüsü olarak gönderin lütfen.90, 100 TL'ye internet paketi lazim ne önerirsiniz? Ve lütfen Turkcell, Vodafone gibi yerlerden önerin ve evimizde altyapı yok.
Allah senden razı olsun ben de arıyordum.90, 100 TL'ye internet paketi lazim ne önerirsiniz? Ve lütfen Turkcell, Vodafone gibi yerlerden önerin ve evimizde altyapı yok.
2 kere bu ekranı verdiSuperonline kullanıyordum. 8 Mbps download ve 1 Mbps upload veriyordu. Ping sürekli artıyordu. Ben önermiyorum.
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Buradan altyapınızı sorgulayın.
Hocam ekran resmini bıraktımÖncelikle tüm internet servis sağlayıcılarının sitelerine giriş yapıp altyapı sorgulama sistemlerinden evinizin adresinde bulunan veya bulunmayan, altyapıyı bir sorgulayın ve çıkan sonucu buraya ekran görüntüsü olarak gönderin lütfen.
Netspeed, Millenicom ve TurkNet'in sistemlerinden sorgulamanız kâfi olacaktır zira bazen gözden kaçırabiliyoruz. Mesela ben buraya VDSL geldiğini geçen Ağustos ayında öğrendim ancak Haziran ayında gelmiş, anlatabiliyorumdur umarım.
Eğer hiçbir şekilde ADSL altyapın dahi yoksa, zaten 100 TL'ye de Redbox, Superbox gibi hizmetleri kullanamazsın diye biliyorum zira bu hizmetler bir tık daha pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.