PUBG Mobile oynatacak sistem önerisi

Ekran kartını çıkar onu alma onun yerine 2. el 1050 Ti al. Eğer ben illa 0 kullanacağım diyorsan da APU kullanmalısın. Çünkü RX Vega 8 bile 1030'dan daha iyi. Ve daha az maaliyetli.
 
@hAllederiz niye telden oynayan oyuncuları kanser ediyorsunuz. Normal PC versiyonunu oynayın. Sizler yüzünden telden rahat oyun oynayamıyoruz. Bir de hile açıyorsunuz tam oluyor.

Emülatör üzerinden oynayanlar emülatörle oynayanlarla eşleşiyor bilip bilmeden konuşmayın ve insanların oynadığı oyunlara karışmaya hakkınız yok isteyen istediği oyunu oynar. Zaten buna PUBG Mobile'in yapımcıları izin veriyor hatta onun için GameLoop emülatörünü yaptılar.
 
Bu sistem attığınız sistemden bir tık daha iyi performans verir. Zaten aynı fiyat neredeyse.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı