Acer Aspire Gaming 7 A715-75G nasıldır?

furkan.99

Kilopat
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
70
Çözümler
2
Arkadaşlar başlıkta yazdığım laptopu almayı düşünüyorum. Laptoplardan fazla anlamadığım için size sormak istedim. Bilgisayar mühendisliği okuyan biri olarak kullanacağım. Aslında oyun oynamayı düşünmüyorum fakat bu fiyatlara çıkmışken yine de bir ekran kartı olsun istedim. Aklıma takılan soru RAM ve hafızası yetmezse ne yapacağım? HDD takabilme imkanım oluyor mu? Bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/acer-as...ilir-bilgisayar-nh-q99ey-002-p-HBCV000007WZ9G
 
Bu fiyat için konfigurasyonu çok iyi. Isı konusunda bir şey diyemeyeceğim. TDP'si düşürülmemiş ise sıcaklıklar bu skala için iyi.
Hafıza ve ram'i arttırabiliyorsun.
 
Yani sizce alınır mı ? Benim aklıma yattı ama emin olamıyorum bir türlü.
Fiyat 7.000'e kadarsa net alınır. Bu fiyata böyle bir konfigurasyon anca excalibur tarafında mevcut ama onların kalitesini de biliyoruz. Eğer gaming tarzında olsun, fanlarını kontrol edeyim, RGB klavyesi olsun dersen ona bakabilirsin ama sade olsun, sırıtmasın gibi bir şey düşünüyorsan alınır. Son olarak çok az bütçe arttırırsan aşağıda linkini bırakacağım ürünü tercih etmen yararına olacaktır çünkü işlemcisi bu fiyat skalası için çok güçlü. Ileride ram ve depolama arttırımı da yapabilirsin.

 
Fiyat 7.000'e kadarsa net alınır. Bu fiyata böyle bir konfigurasyon anca Excalibur tarafında mevcut ama onların kalitesini de biliyoruz. Eğer Gaming tarzında olsun, fanlarını kontrol edeyim, RGB klavyesi olsun dersen ona bakabilirsin ama sade olsun, sırıtmasın gibi bir şey düşünüyorsan alınır. Son olarak çok az bütçe arttırırsan aşağıda linkini bırakacağım ürünü tercih etmen yararına olacaktır çünkü işlemcisi bu fiyat skalası için çok güçlü. Ileride RAM ve depolama arttırımı da yapabilirsin.


Hocam HP ile benim attığım arasında 400 TL fark var tasarım olarak sade tasarım sevdiğim için Acer istemiştim fakat özellik olarak gerçekten fark ediyorsa HP alayım o zaman. Başka tavsiyeniz var mı?
 
Hocam HP ile benim attığım arasında 400 TL fark var tasarım olarak sade tasarım sevdiğim için Acer istemiştim fakat özellik olarak gerçekten fark ediyorsa HP alayım o zaman. Başka tavsiyeniz var mı?

HP sepette 6800'TL'ye düşüyor. 400 TL fark ile 2 kat SSD ve çok daha iyi bir işlemci alıyorsunuz kesinlikle değer.
 

Geri
Yukarı