TikTok videoları hit uğruna insanlara birçok şeyi yaptırabiliyor. Bazı kişiler kendini rezil ediyorken bazıları da canından olabiliyor. TikTok birkaç ülkede birkaç gerekçe nedeniyle yasaklandı. Bazı ülkeler casus uygulama olarak değerlendiriyorken bazı ülkelerde etik olmayan içerikler içerdiği için yasakladı. Gelin, TikTok'u yasaklayan ülkelere bir göz atalım:
  • Hindistan (Hindistan'da TikTok'da dahil olmak üzere 59 Çin menşeli uygulama Hindistan'da yasaklandı.
  • Pakistan.
  • Amerika Birleşik Devletleri (Sadece kamu personeli ve güvenlik güçlerinin TikTok uygulamasını kullanması yasak).
  • Endonezya.
  • Bangladeş.
Ülkemizde TikTok kullanımı yasak değildir, bildiğim kadarıyla da henüz TikTok'u yasaklamak için bir yasa, kanun getirilmedi. TikTok uygulaması bir canın gitmesine sebep oldu. İstanbul'un Esenyurt semtinde iki genç kız kuzen, TikTok videosu çekmek için çatıya çıktı. Çatıdaki plastik panel kırıldı. Çatıdaki plastik panelin kırılması akabinde Kübra Doğan (23), çatıdan düştü. Genç kız kurtarılamadı, hayatını kaybetti.

Çatıdan düşen genç kızın amcası müteahhidin de kusuru olduğunu ve bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


 
Destansı birader anı olur gibi.

Allah rahmet eylesin.

Ailesine üzüldüm yoksa TikTok çekenlere zerre saygım yok hele ki bağırıp çağıran insanlara para atan salakları insan olarak görmüyorum.

Daha yeni gördüm müteahhidin ihmali olduğunu söylemişler aynen kanka bende 6. katta ki camda ki demirlere tutunup dans edeyim sonra ölünce "müteahhidin suçu var" diyeyim: D

 
Son düzenleme:
Çatıdan düşse hak etmiş derdim fakat plastik levhanın kırılması onun suçu değil. Tamamen şanssızlığına ölmüş.
Ve dikkatsizlik bence. Atlarken ne olduğuna iyice bakmamış galiba. Altında 50 metrelik boşluk var, en azından onu görebilirdi sanki diye düşünüyorum. Hadi onu geçtim çatıda ne işi var 🤦🏻‍♂️.
 
Çatılar insanların üzerinde gezmesi için tasarlanmamıştır. Bizim çatıdan da birkez biri kırılma sonucu düşmüştü ama garajın çatısı olduğu ve aşağıda odunlar olduğu için hasar almadan kurtulmuştu adam. Ailesine sabır dilerim ve başka ailelere de çocuklara sahip çıkılması gerektiğini hatırlatmak isterim.
 
1 tane daha aklı salim olmayan insandan kurtulduk. Allah rahmet eylesin.
Bu ne demek ya? Sırf saçma içeriklerin üretildiği bir platformda yer alındığı için kimseye zararı olmayan, henüz ömrünün baharını yaşıyor olan insanların ölümüne gerçekten de "birinden daha kurtulduk" tarzı söylemlerde bulunacak hale mi geldiniz? Yazık, gerçekten çok yazık.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı