R5 3600 sistemde BF5 akıcı değil

grepzl

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2019
Mesajlar
479
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,

R5 3600 ve 2070S ile oynuyorum oyunu. Ama oyunda anlamadığım bir şey var. Bir kasma değil ama oyun akıcı değil. BF1'de ise böyle bir sorun yok bunu nasıl çözebilirim?
 
@grepzl ya oyuna pack geldi ya da Windows güncelleme sonrası performans kaybı bende de oldu. Bu dediğim olay yaklaşık 3 haftadır var. 85MİN 105AVG 150MAX FPS alıyorum ama yine de akıcılıkta bir kayıp oldu, tam anlamıyla çözebilmiş değilim. İşlemci kullanımı eskisi gibi en yüksek % 83e çıkıyor. Çok bir darboğaz yaşamıyorum ama var bir sorun anlayamadım. Sistemim R5 3600 + 2070 Super.
 
Son düzenleme:
@grepzl ya oyuna pack geldi ya da Windows güncelleme sonrası performans kaybı bende de oldu. Bu dediğim olay yaklaşık 3 haftadır var. 85min 105AVG 150 Max FPS alıyorum ama yine de akıcılıkta bir kayıp oldu, tam anlamıyla çözebilmiş değilim. İşlemci kullanımı eskisi gibi en yüksek % 83e çıkıyor. Çok bir darboğaz yaşamıyorum ama var bir sorun anlayamadım. Sistemim R5 3600 + 2070 Super.

Tüm ayarlar en yüksekte mi AVG 105 FPS alıyosun?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı