Xigmatek Talon içine GTX780 DirectCU II sığar mı ?

Hiko

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2013
Mesajlar
819
Arkadaşlar bu kasanın içine GTX780 DirectCU II sığar mı ? İçindeki PSU, Asus GTX780 DırectCU II için yeterli olur mu ? Ve sizce Carbide 400r mi ? Xigmatek Talon mu ? :)
 
Arkadaşlar %90 bir aksilik çıkmazsa sistemi hafta sonu alıyorum. Kasada hala kararsızım. Bu iki kasa arasında kaldım. Siz olsanız hangi kasayı tercih ederdiniz
?
 
Talonu bizzat gördüm ve tam yanındada 400R vardı. 400R nin internetten görünüşü çok güzel fakat yanına gözümle gordüdüğümde hiç hoşuma gitmedi. Tabii zevk meselesi fakat gerek psu gerek kasa olarak bence TALON.
 
Ben de hafta sonu vatana anakart bakmaya gitmiştim bu kasanın toplanmış hali vardı fiyatı da 1999 TL civarı bir şeydi.
Dışına dokundum yumuşak bir yüzeye sahip hoş bir yapısı vardı resimdeki gibi parlak değil daha mat gibi almak isteyen yakından incelemeli derim.

8 x tool-free PCI slots; can accommodate up to 330mm full-length graphics cards
XIGMATEK - PRODUCT
Xigmatek'ten sıradışı bir midi-tower bilgisayar kasası: Talon

33 cm kart sığmaktaymış.

GTX 780 the card is 26.5 cm long and 11 cm high.(Referans tasarım)

Bu ölçülere bakılırsa sığıyor.

Mesala, ASUS DirectCU II: Height of the card is 14.5 cm and length is 28.5 cm.
 
Gönül rahatlığı ile alabilirsin dış yapısı farklı bir malzemeden kaplı silikonumsu bir madde çizilmiyor.Hatta ben tırnağım ile çizdim elimle yada bezle silince tekrar eski halini alıyor :)

Bizzat kullanıyorum şuan kablo denetimi oldukça başarılı,sıvı soğutma için arka panelde lastik contalı çıkış yuvaları.Ön panelde 140'lık arkada 120'lik beyaz led fan ile geliyor

Gtx770 ile rahatlık ile ferah bir şekilde kullanabiliyorum.

rnk88.jpg
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı