Izoly N12X hangi oyunları açar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ne kadar İzoly düşmanısınız. FPS Testini bile izledim siz iyice İzoly'e kin beslemişsiniz. Konu K&A Kapanabilir.
Hocam Technopat'daki konuları görmediniz sanırım ? İstiyorsanız alabilirsiniz karışmayız ama hata yaptığınızı siz de sonradan anlayacaksınız. Ki zaten konu büyük ihtimalle troll. Bir de madem bizim söylediklerimizi hiç takmayacaksanız neden konu açıp Sosyal'i kirletesiniz ?
 
Ya ne kadar İzoly düşmanısınız. FPS Testini bile izledim siz iyice İzoly'e kin beslemişsiniz. Konu K&A Kapanabilir.
Hocam sakince söylüyorum o testler gram gerçek değil.
O işlemci ve ekran kartlarının o kadar FPS vermesi fazlasıyla imkansız bir şey.
Ayrıca onların videoları olduklarına da inanmıyorum test ettikleri oyunlardaki isimlere bakarsanız hepsi 10 yaşındaki çocukların kullandığı ''BabaProxx'' gibi isimler.
 
Rina Roleplay, Vice Roleplay oynuyorum sadece, ne kadar kin beslemişsiniz İzoly'e. 4.500TL'ye Kim, Klavye + Mouse + Monitör + 16GB Ram'i olan bir kasa verir? Üstelik Kulaklık, WebCam bile dahil. Sistem mükemmel.
 
SAMP Sunucularında oynayan birisine göre, Izoly Ne kadar kötü olabilir? @Xantern Git topla monitör olmadan 3.500TL'ye sistem sen.


GT1030-RX550 2 GB ile aynı güçte bir sistem ve 0 parçalar var. Güç kaynağıda oldukça kaliteli.
 
Rina roleplay, vice roleplay oynuyorum sadece, ne kadar kin beslemişsiniz Izoly'e. 4.500TL'ye kim, klavye + mouse + monitör + 16 GB RAM'i olan bir kasa verir? Üstelik kulaklık, webcam bile dahil. Sistem mükemmel.

Sorun da bu zaten. Kim 4500 TL'ye klavye mouse monitör kasa verir? Dandik markalar.
 
@The10thDoctor iyi ama benim dediğim oyunları 20 yıllık bilgisayar bile kaldırır Minecraft LoL Zula CS:GO yani ben burada övmedim.
CS:GO'yu açamaz 20 yıllık bir bilgisayar şöyle söyleyeyim elimde 7-8 yıllık bir bilgisayarım var ve CS:GO ve Minecraft oynayamıyorum?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı