150 lira mouse pad önerisi

Katlanma dediğim mouse pad kalkıyormuş nasıl desem dümdüz yapışmıyormuş masaya bir tarafı kalkıyormuş.
Artisan hariç kenarı dikişli neredeyse her mousepad yapan markada var o olay, Glorious'da, Razer'da, X-raypad'de, SteelSeries'de... Tek eksisi düzgün yapışmayıp arada hareket etmesi oluyor, ona da çözüm bulmak zor değil. Ya eski mousepadinin üstüne koyacaksın (ki en iyi yol bence, kontrolü de arttırıyor çeşitli sebeplerden dolayı), ya hem mousepadin altını hem de masayı ıslak mendil veya bez ile sileceksin ve iyice yapışmasını sağlayacaksın, ya da kenarlarından ince çift taraflı bantlarla masaya yapıştıracaksın (en önermediğim, ama sorunu çözüyor).
 
Artisan hariç kenarı dikişli neredeyse her mouse pad yapan markada var o olay, Glorious'da, Razer'da, X-raypad'de, SteelSeries'de... Tek eksisi düzgün yapışmayıp arada hareket etmesi oluyor, ona da çözüm bulmak zor değil. Ya eski mousepadinin üstüne koyacaksın (ki en iyi yol bence, kontrolü de arttırıyor çeşitli sebeplerden dolayı), ya hem mousepadin altını hem de masayı ıslak mendil veya bez ile sileceksin ve iyice yapışmasını sağlayacaksın, ya da kenarlarından ince çift taraflı bantlarla masaya yapıştıracaksın (en önermediğim, ama sorunu çözüyor).

Şu an Glorious mouse pad kullanıyorum hiç başıma gelmedi öyle mouse pad kalkma olayı.
 
Şu an Glorious mouse pad kullanıyorum hiç başıma gelmedi öyle mouse pad kalkma olayı.
Enteresan. Hem Heavy modelinden, hem normalinden 5'er tane falan kopya denedim, hepsinde vardı. Heavy'de daha da büyük sıkıntılar vardı hatta. Ya aşırı şanslı bir şekilde mükemmel kalite kontrolden geçmiş bir kopyayı satın almışsınız, ya da aynı şeyden bahsetmiyoruz.
 
Enteresan. Hem heavy modelinden, hem normalinden 5'er tane falan kopya denedim, hepsinde vardı. Heavy'de daha da büyük sıkıntılar vardı hatta. Ya aşırı şanslı bir şekilde mükemmel kalite kontrolden geçmiş bir kopyayı satın almışsınız, ya da aynı şeyden bahsetmiyoruz.

Aras Kargo sağ olsun ürünü 1 günde ve parfum kokulu olarak teslim etmişti :D
 
Cidden iyi kopya denk gelmiş sanırım. Fena da bir kokusu oluyor Glorious mousepadlerin özellikle kutudan çıktıktan sonraki birkaç gün.
Aynen öyle ama benim ki 1 günde geçti.
Biliyor musunuz millet bence bir pad için bu kadar kasmaya gerek yoktu, Gamepower GPR300 alacağım artan paraylq başka fikirlerim var.
Hayııır yanlış yapıyorsun.
Aynen öyle ama benim ki 1 günde geçti.

Hayııır yanlış yapıyorsun.

Glorious al. Gamepower James Donkey hepsi aynı onların.
 

Geri
Yukarı