Meslek lisesinde okunmalı mı?

Olm.

Olmaz çünkü baban haklı ne yap ne et Anadolu geç.

Söylüyorum ya okulum Anadolu'ya geçmeme izin vermiyor her seferinde bize bölüm değiştirmek yasak sistem yok internet yok gibi bahaneler uyduruyor okul.
Çok basit, benimkini babamdan izin alarak ben yaptım. Babanın e-Devlet hesabı varsa gir, MEB nakil yaz, varsa kardeşlerin arasından kendini seç, gitmek istediğin okulu seç, kaydet. Bu kadar bir şey.

Babamın e devleti var deneyeceğim teşekkür ederim.
Üniversitede ne okumak istediğiniz ile ilgili bir durum. Aynı meslek üzerinden veya benzer alanda devam etmeyi düşünüyorsanız kalabilirsiniz, bunun yanında okul biriciliği için uğraşıp ek puanları toplayıp da iyi bir üniversiteye gidebilirsiniz.

Meslek lisesinde devam edecekseniz olabildiğince güzel projeler çıkartmaya çalışıp yarışmalara katılın, ilerisi için burs ve davet alma durumunuz da olabilir.

Nakil olayı hakkında tam bir bilgim yok, bulunduğunuz iledeki m. E. B'e gidip şikayetinizi belirtebilirsiniz.

Üniversitede aynı meslek üzerinden devam etmek istiyorum.
D

D-dostum sen kafayı yemişsin.

Neden.
 
Türkiyede minimum %15 yüzdelik dilime sahipsen (lise sınavında) AL'ye geç. Sahip değilsen meslek lisesinden devam yoksa diplomalı işsiz olursun.
 
Bence de meslekler çok iyi, Anadolu liseleri zaten ağzına kadar dolu napacak ki? Ben mesleğe geçmeyi düşünüyorum ama kurulu düzenim var (!)
Meslekte okudunuz mu hiç? Böyle atıp tutuyorsunuz.
Okuduğum okulun ortamı normal ama öğrencileri iyi değil öğrenciler sürekli küfür ve kavga ediyorlar bu yüzden kimseyle arkadaşlık yapmıyorum hep tek başıma takılıyorum.
Hocam küfür etmeyen çocuk olmaz. Hele ki bu nesilde, küfrü marifet sanıyorlar. Benim okulumda da var bu tipler. Uzak kalıyorum, tek takılıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı