Hocam normal gibi. Her saate göre yoğunluk değişiyor. O yüzden olmuş olabilir.Merhaba Aternos eskiden 200 dk falan bekletirdi hiç olmadı 2 veya 10 bekletirdi ama artık tıklıyorum dakika vermeden açılıyor. Normal mi sizde de böyle mi?
Garibime gitti.
Merhaba Aternos eskiden 200 dk falan bekletirdi hiç olmadı 2 veya 10 bekletirdi ama artık tıklıyorum dakika vermeden açılıyor. Normal mi sizde de böyle mi?
Garibime gitti.
Yok her zaman saniyesinde açıyor.Hocam normal gibi. Her saate göre yoğunluk değişiyor. O yüzden olmuş olabilir.
Hocam Opera ile giriyorsanız ve VPN açmış iseniz onun ayarlarından ondan olabilir. Ama yine de yoğunlukta olmayabilir.Yok her zaman saniyesinde açıyor.
Hayır google dan giriyorum.Hocam Opera ile giriyorsanız ve VPN açmış iseniz onun ayarlarından ondan olabilir. Ama yine de yoğunlukta olmayabilir.
Öyle olması lazım zaten. O sorun çoktan çözüldü.Yok her zaman saniyesinde açıyor.
VPN kullanmıyorum.VPN ile giriyorsan normal. Saat sabah gibi açarsan 1 - 2 dakika bekletir.
Yoğunluk yoksa normal.VPN kullanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.