Çözüldü Linux VirtualBox Windows 7 ses sürücüsü yok ve yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

387354

Kilopat
Katılım
18 Kasım 2020
Mesajlar
3.409
Çözümler
26
VirtualBox'a Windows 7 yükledim ama ses sürücüsü hiçbir şekilde yüklenmedi. Additionsı falan da kurdum. Gerekli resim isterseniz atabilirim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Ekran Görüntüsü 2021-09-11 20-13-23.png


Ekran Görüntüsü 2021-09-11 20-13-41.png


Ekran Görüntüsü 2021-09-11 20-14-03.png
 
Çözüm
Sanal makine ayarlarından ses denetleyicisini "ICH AC97" olarak değiştirin. Ardından bunu tekrar deneyin:

Ses sürücüsünün üzerine sağ tıklayıp "Özellikler" tuşuna basın, ardından "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçin. "Windows benim için sürücüleri kendi bulsun" gibi bir tuş olması lazım. Ona bastıktan sonra sürücüyü bulmasını bekleyin. Bulduktan sonra müzik açıp deneyin. Ses yoksa yeniden başlatıp bir kez daha deneyin. Eğer gene yoksa olmadığını yazın. Bu arada anamakine'nin ses seviyesini kontrol ettiniz mi?
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı