Ses sürücüsünün üzerine sağ tıklayıp "Özellikler" tuşuna basın, ardından "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçin. "Windows benim için sürücüleri kendi bulsun" gibi bir tuş olması lazım. Ona bastıktan sonra sürücüyü bulmasını bekleyin. Bulduktan sonra müzik açıp deneyin. Ses yoksa yeniden başlatıp bir kez daha deneyin. Eğer gene yoksa olmadığını yazın. Bu arada anamakine'nin ses seviyesini kontrol ettiniz mi?
Sisteminiz nedir?
..,,;;;::;,.. h@h
`':ddd;:,. ---
`'dPPd:,. OS: Devuan GNU/Linux 4 (chimaera) x86_64
`:b$$b`. Host: 80T7 Lenovo ideapad 110-15IBR
'P$$$d` Kernel: 5.10.0-8-amd64
.$$$$$` Uptime: 33 mins
;$$$$$P Packages: 2144 (dpkg)
.:P$$$$$$` Shell: bash 5.1.4
.,:b$$$$$$$;' Resolution: 1366x768
.,:dP$$$$$$$$b:' DE: MATE 1.24.1
.,:;db$$$$$$$$$$Pd'` WM: Metacity (Marco)
,db$$$$$$$$$$$$$$b:'` Theme: Menta [GTK2/3]
:$$$$$$$$$$$$b:'` Icons: menta [GTK2/3]
`$$$$$bd:''` Terminal: st
`'''` Terminal Font: Source Code Pro Medium
CPU: Intel Pentium N3710 (4) @ 2.560GHz
GPU: Intel Atom/Celeron/Pentium Processor x5
Memory: 3341MiB / 3843MiB
Hocam konuda attım.Aygıt yöneticisini açıp resim atar mısınız?
Bu sefer ses sürücüsü var ama youtubeden deneme için müzik açtım ses çıkmadıAz önce yaptığınız ayar sonucu çıkan uyarı nedeniyle Aygıt Yöneticisi'nde ses olmasa bile bir ses sürücüsü gözükmesi gerekli. O yüzden yeni resim istedim.
Dediğinizi yaptım ama hala sonuç yok. Ve anamakine sesi açık hocam.Ses sürücüsünün üzerine sağ tıklayıp "Özellikler" tuşuna basın, ardından "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçin. "Windows benim için sürücüleri kendi bulsun" gibi bir tuş olması lazım. Ona bastıktan sonra sürücüyü bulmasını bekleyin. Bulduktan sonra müzik açıp deneyin. Ses yoksa yeniden başlatıp bir kez daha deneyin. Eğer gene yoksa olmadığını yazın. Bu arada anamakine'nin ses seviyesini kontrol ettiniz mi?
Hocam inanın her dediğinizi yaptıktan sonra kurdum artık kurmaya tahammülüm kalmadı diyebilirim.Sanal makine ile ana makine arasındaki iletişimi sağlayan ara yazılımı tekrar kurmayı deneyin.
Ses sürücüsünün üzerine sağ tıklayıp "Özellikler" tuşuna basın, ardından "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçin. "Windows benim için sürücüleri kendi bulsun" gibi bir tuş olması lazım. Ona bastıktan sonra sürücüyü bulmasını bekleyin. Bulduktan sonra müzik açıp deneyin. Ses yoksa yeniden başlatıp bir kez daha deneyin. Eğer gene yoksa olmadığını yazın. Bu arada anamakine'nin ses seviyesini kontrol ettiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.