Supra mı GTR mı?

Tutarlı olmak konusunda forumda bir idol haline geldin ilk günden, ayakta alkışlıyorum. :D

Dostum, lafın gelişi konuştum. Zaten yazdıklarımda da belirttim sadece tercihimin GTR'dan yana olduğunu bu şekilde dile getirmek istemiştim. Gerçek anlamda kimseye vizyonsuz demek istemedim. Bunu erkeklerin birbirlerine övgü yağdırırken küfür etmesi gibi düşünebilirsin.
 
Sadece kendi tercihimin GTR'dan yana olduğunu bu şekilde dile getirmek istedim.
Doğru, bizler vizyonlu insan görmeyince vizyoner insanların tercihlerinin neyden yana olduğunu nasıl dile getirdiklerini bilmiyoruz demek ki...

bunu moderatörler de anlamış olacaklar ki
Ufff, yeni moderatörlerin Türkçesi müneccim seviyesinde demek ki. Bizden sonra moderatör alım kriterleri baya bi' yükselmiş anlaşılan. Teşekkürler beni engin vizyonunla aydınlattığın için.

Asıl internet trolü internet üzerinde gereksiz duyar kasan insanlardır bence :)
Gerçek anlamda kimseye vizyonsuz demek istemedim. Bunu erkeklerin birbirlerine övgü yağdırırken küfür etmesi gibi düşünebilirsin.
Aaa, bilin bakalım hiç tanımadığı birilerinin kişisel tercihlerine saygı duymayıp, hakaret anlamında mesajlarına tepki yiyince dip gaz GT-R'ın R'siyle geri vites yapan insanlara ne deniyor? Cevap: İNTERNET TROLÜ !
 
1631545010971.png
 
Hangi nesilden bahsediyorsun? Hangi paketten bahsediyorsun? Hangi konuda karşılaştırma yapıyorsun.
Arabadan pek anlamam ama uzaktan bakınca tip olarak GTR, hız olarak Supra gibi duruyor. Supra'nın bu hızı adam akıllı kullanabildiğini sanmıyorum. Yani sadece drag yarışında iş görür.
Evet GTR daha yarış odaklı ve 4 çeker. Pistte Supra'yı gömer.
 

Geri
Yukarı