Mühendislik için Mac mi Windows mu?

Oyun oynamıyorum artık, bu zamana kadar yeterince oynadım. Hangi model MacBook işime yarar sizce o fiyatta.

2. el MacBook fiyatları hakkında bilgi sahibi değilim, ama bütçeniz içinde işlemcisi ve ekran kartı en iyi olanları bulmaya bakın. RAM ve SSD kapasitesi yüksek olmalı evet, ama bence bunlar biraz daha geri planda kalabilir. Ama bunları da bulursanız cidden mükemmel olur sizin için.
 
Sadece RAM miktarına bakma. Yazılımı gereği biraz daha düşük sistemle de iş yapabilir MacBook'lar. O bütçede daha üst sınıf işlemcili ve/veya ekran kartlı MacBook Pro'lara yönelmelisin bence.

Android uygulama geliştirme işini bilmiyorum, ama onun için iPad ya da Android tablet daha mantıklı olabilir çünkü mobil bir cihazda yapıp o cihazda test etmek daha rahat olacaktır bence.(sadece tahmin)
Daha üstlerini insan istiyor fakat 2.el piyasası biraz değişik 16gb ram için şimdilik gördüğüm en iyi seçenek Macbook pro 2015
Programın resmi indirme sayfasında sadece .exe mevcut.
Evet onu gördüm. Biraz araştırdım dediğim gibi bir bilgi bulamadım desteği yok sanırım. Bu işin sonu Windows olacak gibi sanki.
 
Oyun oynamıyorum artık, bu zamana kadar yeterince oynadım. Hangi model Macbook işime yarar sizce o fiyatta.

Tesekkur ederim yorumunuz için. Peki yazdığım programları sorunsuz kullanabilir miyim ? Özellikte altium hakkında bir bilgi bulamadim
Altium yerine KiCad kullanırsınız. Altium olmazsa olmazınız ise sadece Windows'ta var resmi olarak.
 
Daha ne kadar belirtmek gerekiyor artık 8 GB RAM kesinlikle yetersiz. Bunun Mac'i, Windows'u veya Linux'u yok 8 GB RAM ile 2 yıl sorunsuz Android Studio kullanamazsınız emulator açtığınız anda kasmalar başlar. 2015 Macbook almak ise tamamen saçmalık bence. Karar sizin.
 
Tesekkur ederim yorumlarınız için. O zaman en mantıklı seçenek Windows bir bilgisayar. Fiyat olarak bütçemi biraz aşıyor ama konuda belirttiğim dizustunu alacağım gibi. Attığınız bilgisayarın 2.ellerine bakacağım bulabilirsem. En azından simdilik garanti Windows ile devam etmek en mantıklısı sanki. Biraz ilerledigim zaman daha net bir karar verebilirim gibi. Ama mac gerçekten çok güzel 1 gün deneme fırsatım oldu çok farklı kullanması gayet keyifli duruyor.
Evet dikkatimi çekti benim de. Onlarda da harici üst sınıf bir ekran kartı yok. Intel iris ne kadar iş yapar bilemediğim için buraya atmak istemedim.
Tesekkur ederim ilgilendiğiniz için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı