Cinsel istek neye göre ortaya çıkıyor?

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
2.547
Çözümler
14
Yer
North Memphis
Dostlar, aklıma gelen bir "acaba"yı sizlerle paylaşmak ve sormak istedim. Acaba, sperm kesesi dolduğunda ve cinsel açlık baş gösterdiğinde, isteği yok etmeden cerrahi bir müdahale ile sperm kesesini içerideki sıvıdan tamamen arındırırsak cinsel istek bir anda yok mu olur? Yoksa devam eder ve boş bir orgazm mı gerçekleşir? Konu özellikle sağlık kategorisinde, tıbbi çerçevede bekliyorum cevaplarınızı... İnternette nasıl araştıracağımı bilemedim, cevap verebilecek kimse de yok.
 
Son düzenleme:
Kısırlaştırılan insanlar da cinsel ilişkiye girebildiğine göre sperm olmadan da cinsel istek olur herhalde.

Kusura bakmayın, yanlış ifade etmişim. Sperm derken menin demek istedim. Sperm yanlış olur. Kısır insanlar da sperm kesesinde menin üretiliyor sonuçta sadece sperm olmuyor ( ya da ölü bilmiyorum. ). Kesenin dolu olup olmaması söz konusu...
 
Cinsel istek farklı bir durum. Örnek olarak gücü olmayan yaşlı adamlarda bile hala istek oluyormuş. Fakat elden gelen bir şey yok 🤣
 
@Gerçek bir Waifu Kese dolu olunca cinsel istek olmaz bence.
Sen keseni boşalttığında herhangi bir istek duyuyor musun?
Tekrar dolana kadar aklına bile gelmiyor.

Cinsel istekten kastım alt taraftaki organın isteği bu arada.
Canının isteyip istememesi değil.
 
Cinsel istegin sadece bir haznenin dolu olup olmamasina bagli olacak kadar basit bir mekanizmayla yonetildigini hic sanmiyorum. Etkisi vardir, tipki midenin dolu olmasi ~ aclik hissi arasindaki baglanti gibi ama yok etmeye yetmez.
 
Cinsel istegin sadece bir haznenin dolu olup olmamasina bagli olacak kadar basit bir mekanizmayla yonetildigini hiç sanmiyorum. Etkisi vardir, tipki midenin dolu olmasi ~ aclik hissi arasindaki baglanti gibi ama yok etmeye yetmez.

Güvenilir bir kaynaktan kese dolduğunda istek geldiğini okumuştum ama kaynağı hatırlamıyorum. Sanırım bu bilgi doğru değil, öyle mi?
 

Geri
Yukarı